Ντόρα: «Καλύτερα να μην κάνει τίποτα ο Ρέππας»

«Καλύτερα να μην κάνει τίποτα ο κ. Ρέππας γιατί η προηγούμενη εμπειρία από τις προτάσεις του ήταν μια καταστροφή», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη απορρίπτοντας την εργασιακή εφεδρεία και υπενθυμίζοντας πως πρώτη η Δημοκρατική Συμμαχία
είχε μιλήσει για ισοπεδωτική και λάθος αντίληψη.
«Στην Ελλάδα μισούμε την έννοια της αξιολόγησης, της ανάληψης ευθύνης της αξιολόγησης. Υπάρχουν εξαιρετικοί δημόσιοι υπάλληλοι οι.....
οποίοι προσφέρουν στο δημόσιο και υπάρχουν και άλλοι που δεν προσφέρουν.

Η αξιολόγηση είναι η αρχή της οποιαδήποτε άλλης απόφασης. Το θέμα της αξιολόγησης είναι θέμα βούλησης», συνέχισε μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο.

Παράλληλα επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα διατυπώνοντας χαρακτηριστικά το ερώτημα αν πιστεύει κανείς ότι «η καταλυτική παρουσία του στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι θα αλλάξει την πορεία την Ευρώπης» ενώ ενόψει των εκλογών εκτίμησε ότι το κόμμα της με βάση και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις θα μπει στη Βουλή παρόλο που για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι πολύ δύσκολο να αποτυπώσουν το κλίμα όταν το 60% των τηλεφωνημάτων δεν απαντιούνται.

Επιπλέον η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας υπενθύμισε τις θέσεις της υπέρ της μείωσης του αριθμού των βουλευτών σε 200, υπέρ της περικοπής κατά 50% των κομματικών επιχορηγήσεων και των εξόδων της Βουλής, και υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Σε άλλες δηλώσεις της αποδοκίμασε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ λέγοντας συγκεκριμένα ότι δίνουν την εντύπωση πως τσακώνονται σε ξένο αχυρώνα, δεν έχουν πάρει κανένα μήνυμα από τον ελληνικό λαό και δεν αντιλαμβάνονται ότι όσο αργούν οι μεταρρυθμίσεις και οι διαρθρωτικές αλλαγές, τόσο θα αυξάνεται η ανεργία.

«Είναι ώρα να γίνουμε πολύ σοβαρότεροι, ιδιαίτερα τώρα που ο ελληνικός λαός θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του», συμπλήρωσε.

Επιπρόσθετα η κα Μπακογιάννη θα συνεχίσει τις περιοδείες στην περιφέρεια όπου μεταξύ άλλων επιταχύνει και τις διαδικασίες κατάρτισης των ψηφοδελτίων της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Μετά τη Θεσσαλονίκη και την Ημαθία, την Παρασκευή και το Σάββατο θα επισκεφτεί τους νομούς Έβρου και Ροδόπης.

http://briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα