Ντου στον Τσίπρα για τον Καμμένο

Κακό μπελά βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας με την απάντησή του στον 9,84 ότι με τον Καμμένο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλες πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές, αλλά... αν χρειαζόταν στη Βουλή πέντε ψήφους και τις έδιναν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
δεν θα έλεγε όχι, για να γλιτώσει ο τόπος από τα μνημόνια.
Η ΝΔ έσπευσε να....
αναγγείλει περιχαρής ότι πέφτουν οι μάσκες, το ΠΑΣΟΚ έσπευσε να καταγγείλει το ΣΥΡΙΖΑ, το διαδίκτυο γέμισε σχόλια για «κρυφή συμφωνία Καμμένου-Τσίπρα». Μέχρι και ο Μεϊμαράκης βγήκε για να πει ότι «αν υπάρχει κρυφή συμφωνία πρέπει να μας το πουν».
Αντιδράσεις υπήρξαν και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ με πρώτη τη δήλωση Παπαδημούλη που αποδοκίμασε τον όσα είπε επί του προκειμένου ο Τσίπρας.
Πιο σοβαροί άνθρωποι πάντως σημειώνουν ότι εκτός από την εκλογική υποκρισία των επικριτών του Τσίπρα, στην προκειμένη περίπτωση ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε και τα έπαθε. Διότι στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δε γίνονται και πράγματα που γίνονται και δε λέγονται. Αν και δε μίλησε για συνεργασία ή σύγκλιση με τον Πάνο Καμμένο, δηλαδή, ο Αλέξης έκανε σοβαρό λάθος αφήνοντας να αιωρείται η άποψη ότι δεν είναι απίθανο να τα βρουν ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Και φυσικά έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν οι πολιτικοί του αντίπαλοι εντός και εκτός αριστεράς.
Ας πρόσεχε ο νεαρός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ...

http://www.kentrinews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα