Ο Άδωνις Γεωργιάδης με την άρση του καμποτάζ, «ξευτίλισε» τους προκατόχους του!

Πολλοί είναι εκείνοι που ειρωνεύτηκαν με την ανάληψη υφυπουργικού θώκου από τον Άδ. Γεωργιάδη στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Κάτι οι επανειλημμένες «φασαριόζικες» τηλεοπτικές εμφανίσεις του, κάτι η μόνιμη πολιτική αντιδικία του με πολλούς, κάτι η εμμονή του σε συγκεκριμένες μη δημοφιλείς απόψεις του, δημιούργησαν σκεπτικισμό για τη χρησιμότητα του σε.........
μια κυβέρνηση που έπρεπε να παράξει έργο και μάλιστα αμέσως.

Σήμερα, λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, αρμόδιος για τη Ναυτιλία, "ξευτίλισε" όλους τους προκατόχους του με μια και μόνο απόφασή του.

Την άρση του καμποτάζ στην κρουαζιέρα!

Μια πληγή δεκαετιών για τον τουρισμό μας, που συνεχώς κακοφόρμιζε, γιατρεύτηκε εν μια νυκτί.

Πολιτικό κόστος και θεατρινισμοί της αριστεράς, πήγαν περίπατο.

Η αποτελεσματικότητα και ο πολιτικός ρεαλισμός, νίκησαν την ουτοπία και τη στασιμότητα. Εδώ και πολλές δεκαετίες, ήταν γνωστό σε όλους τους προκατόχους του Άδ. Γεωργιάδη, αλλά και στους υπουργούς Οικονομικών και Τουρισμού, ότι πολλές ξένες εταιρείες ήθελαν να επενδύσουν σε υποδομές στην Ελλάδα και να πολλαπλασιάσουν τις επισκέψεις κρουαζιερόπλοιων.

Τις σταματούσαν η αδυναμία του πολιτικού συστήματος να αντιπαρατεθεί με το…ΠΑΜΕ που συνεχώς έκλεινε λιμάνια και απειλούσε να ξεκινήσει τη νέα …μπολσεβίκικη επανάσταση!

Επιμελητήρια, παραγωγικές τάξεις και επαγγελματικοί φορείς, σχεδόν εκλιπαρούσαν τις κυβερνήσεις να δουν το συμφέρον του τόπου και να άρουν το καμποτάζ. Ουδείς ασχολήθηκε σοβαρά κι ας ήταν μια απόφαση ενός λεπτού! Ο Άδωνις Γεωργιάδης, είτε αρέσει είτε όχι, έδωσε τη λύση, η οποία είναι βέβαιο ότι δημιουργήσει θέσεις εργασίας σε πολλούς κλάδους γύρω από την κρουαζιέρα, αλλά και θα φέρει πολλά χρήματα στον τόπο, που τόσο τα έχει ανάγκη.

melostisneos.wordpress.com
Keywords
Αναζητήσεις
αρση καμποταζ αδωνις, καμποταζ γεωργιαδης
Τυχαία Θέματα