Ο Άγιος Βασίλης ζει στην... TV

Μπορεί να υπάρχει οικονομική κρίση, μπορεί να μην έχουμε χρήματα να αγοράσουμε όλα τα καλά του κόσμου, όμως παράπονο δεν έχω. Η ελληνική τηλεόραση μέσα από τις εκπομπές της δίνει ακόμα δώρα, όσο το επιτρέπει το budget γιατί δεν τις κόβω για πολλά.

Πάνε που λες τα ταξίδια του παρελθόντος, διότι τι να το κάνεις αν κερδίσεις πενταήμερο στην Μακρυνίτσα. Άμα δεν έχεις βενζίνη να πας να σου λείπει το ........
βύσσινο. Τα μετρητά πάνε σύννεφο. 5.000 ευρώ η μία εκπομπή, 7.000 ευρώ η άλλη, και μετά σου λένε δεν έχουμε ρευστότητα. Επίσης,
επειδή ξέρουν ότι ο Έλληνας μπορεί να πεινάσει αλλά i-phone και tablet pc πάντα θα έχει, μοιράζουν αβέρτα νέα κινητά, πανάκριβες ταμπλέτες που μόνο καφέ δεν ψήνουν και πάλι για αυτό όρκο δεν παίρνω.

Κάθε φαντασία όμως ξεπέρασε η Πόπη Τσαπανίδου. Σετ συναγερμού έδινε σήμερα το πρωί και δεν σας κάνω πλάκα. Σας λέω έμεινα…. Όλα τα έδινε με μια λεπτομέρεια, την εγκατάσταση την πλήρωνες εσύ. Μην τα θέλεις όλα δικά σου ανώνυμε τηλεθεατή. Το δώρο αυτό ξεπέρασε ακόμα και τον Γιώργο Αυτιά, που μοίραζε αβέρτα τα σπληνάντερα και τα κοκορέτσια από τις ζωντανές συνδέσεις στην Βαρβάκειο.

Φιλική συμβουλή. Μην βιαστείς να πας για ψώνια γιατί σίγουρα κάτι θα δώσει και ο Παπαδάκης. Δεν μπορεί θα κληρώσει καμιά γαλοπούλα για τις Άγιες μέρες που μας έρχονται, οπότε κούτσα κούτσα θα βγει το ρεβεγιόν για φέτος, γιατί για του χρόνου, δεν τολμώ καν να προβλέψω.

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, Ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ!!

Έκτακτο ανακοινωθέν. Νέα κόντρα στην πολύπαθη ελληνική showbiz. Η ποιοτικιά ηθοποιός Τζένη Μπότση έμεινε με το extension στο χέρι στο άκουσμα της θεατρικής καριέρας του Τρύφωνα Σαμαρά. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν να τσιμπιόταν και να θεωρούσε την είδηση της Πρωινής Μελέτη ως κακόγουστη Πρωταπριλιάτικη φάρσα.

Αφού μετά βδελυγμίας ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμπρωταγωνιστούσε μαζί του, ακόμα και αν έμενε άνεργη, εξέφρασε την θλίψη της που ο Τρύφωνας κολλάει ένσημα στο θέατρο, αφήνοντας άνεργη μια άλλη ηθοποιό. Τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά συνεργεία του πλανήτη συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του ανερχόμενου ηθοποιού Tryfonas Samaras για μια δήλωση- απάντηση.

Ο Τρύφωνας αφού απάντησε ότι δεν βγάζει λεφτά από το θέατρο, με το ανάλογο ύφος του στυλ «σκοτώστε με αφού πουλάω ο ρουφιάνος» και με βλέμμα χαμηλοβλεπούσας- αλλά Αλίκη Βουγιουκλάκη- αναφέρει. «Απλά κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα».

Με άλλα λόγια υπηρετεί την τέχνη και μάλιστα αυτοπροτείνεται και για τον επόμενο ρόλο που θέλει να είναι το «Σεσουάρ για δολοφόνους», που έχει και το στοιχείο της κομμωτικής που το παίζει στα δάχτυλα. Η Τζένυ Μπότση κατέφυγε στο σπίτι του ηθοποιού, οργισμένη που ο κλάδος της εμβολίζεται από τον κάθε άσχετο, αλλά η πρόεδρος Άννα Φόνσου έλειπε για κούρα ομορφιάς στο εξωτερικό. Τώρα από αυτό που διάβασες διάλεξε ποιο κομμάτι είναι αλήθεια και πιο ψέμα. Και για να σε βοηθήσω ο Τρύφωνας κάνει περιοδεία με τον θίασο που πρωταγωνιστεί…

TI HOLLYWOOD TI BOLLYWOOD!!
Keywords
Τυχαία Θέματα