Ο "Αγωνιστής" δήμαρχος στέλνει στην ανεργία 80 οικογένειες

Δεν έχουν τέλος οι συνεχείς παλινδρομήσεις του δημάρχου κ. Χρ. Κορτζίδη σε σοβαρά θέματα που απασχολούν τον δήμο και τους συμπολίτες μας, γεγονός που αποδεικνύει την αδυναμία της διοίκησής του και του ίδιου να διαχειρίζεται υπεύθυνα και αποτελεσματικά τα δημοτικά ζητήματα και να παίρνει τις σωστές αποφάσεις που απαιτούνται στο....
χρόνο που πρέπει.

80 εργαζόμενοι στο Carrefour της Αργυρούπολης (το ακίνητο ανήκει στον δήμο) θα χάσουν την δουλειά τους επειδή ο δήμαρχος και η παράταξη του έχουν ιδεολογικό πρόβλημα με
τις πολυεθνικές και δεν θέλουν να μειώσουν το ενοίκιο ώστε να παραμείνει η επιχείρηση. Το ενοίκιο είναι 88 χιλ ευρώ το μήνα και φέρει στον δήμο συνολικά 1 εκ ευρώ έσοδα το χρόνο.

Μετά τις αναβολές και τα «πήγαινε – έλα» στο δημοτικό συμβούλιο για τα τραπεζοκαθίσματα στα πεζοδρόμια, για την ανάπλαση της Μαρ. Γερουλάνου, για τον ποδηλατόδρομο της Αργυρούπολης και για τη λήψη δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, ο κ. Χρ. Κορτζίδης «τίναξε στον αέρα» και το θέμα του πολυκαταστήματος Carrefour της Αργυρούπολης.

Πήγε και διαπραγματεύτηκε ο ίδιος προσωπικά τη μείωση του μισθώματός του, αλλάζοντας την πολιτική του απέναντι στο «κεφάλαιο», πράγμα που τον έφερε σε οξεία αντίθεση με μεγάλο μέρος του συνδυασμού του, που είχε ως αποκορύφωμα την ανεξαρτητοποίηση του συμβούλου του κ. Γ. Ιωαννίδη.

Ευρισκόμενος σε αδιέξοδο ζήτησε τελικά από τους συμβούλους του να καταψηφίσουν την εισήγησή του στο Δ.Σ. για μείωση του μισθώματος του CARREFOUR που είχε εγκρίνει και στην Οικονομική Επιτροπή!! Ετσι είδαμε να συμβαίνει το πρωτοφανές στα χρονικά του δήμου γεγονός, δήμαρχος να τοποθετείται εναντίον της δικής του εισήγησης!

Με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που επιβάλλει ο ρόλος μας, ως Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η παράταξή μας τοποθετήθηκε εξ’ αρχής ξεκάθαρα στο Δ.Σ., ψηφίζοντας υπέρ της μείωσης του μισθώματός του Carrefour για να διασφαλισθούν οι εκεί θέσεις εργασίας των συμπολιτών μας, απαιτώντας παράλληλα, τις όποιες αντιπαροχές (σε είδος ή σε χρήμα) προκύψουν από τη μείωση αυτή να τις διαχειριστούν, όχι ο δήμαρχος και η διοίκησή του όπως επιδιώκεται για προφανείς λόγους, αλλά όργανα ή θεσμοί κοινής αποδοχής, διαφάνειας και εμπιστοσύνης.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
Εάν και εφόσον, λόγω αυτής της κυριολεκτικά απίστευτης «πολιτικής» του, υπάρξει αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση CΑRREFOUR που θα θέσει σε κίνδυνο τις 80 περίπου θέσεις των εργαζομένων συμπολιτών μας, αλλά και τα έσοδα του δήμου από τα μισθώματα, που σήμερα ανέρχονται στο ποσό των περίπου 1 εκ ευρώ ετησίως!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΧΡ. ΚΟΡΤΖΙΔΗ
Να αρθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων και της σοβαρότητας και ευθύνης που επιβάλλει η θέση του, να αφήσει κατά μέρος τις αριστερίστικες, δήθεν επαναστατικές πρακτικές του, να επαναφέρει άμεσα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ψηφίσει υπέρ της μείωσης του μισθώματος του CARREFOUR, διασφαλίζοντας τα συμφέροντα του δήμου και των δεκ
Keywords
Τυχαία Θέματα