Ο αντιδήμαρχος με τα μεγάλα έσοδα πούλησε τσαμπουκά σε βιοπαλαιστές και άνεργους

Γράφει ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Ο προκλητικός τσαμπουκάς ενός αντιδημάρχου διασύρει το Δήμο Θερμαϊκού σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το απύθμενο θράσος του αντιδημάρχου – που έγινε γνωστός από το 1.000.000 ευρώ που δήλωσε στο « πόθεν έσχες» του για ένα χρόνο – ξεπερνάει και εξαντλεί τα όρια της υπομονής και του πιο ήρεμου πολίτη. Ο τσαμπουκάς αντιδήμαρχος με το μπεγλέρι στο χέρι έχει προκαλέσει σε τέτοιο βαθμό τους δημότες που σε σχόλιά τους στο διαδίκτυο τον αποκαλούν μοσχαροκεφαλή, μπούλη και…
παπαγαλάκι, ενώ δεν διστάζουν να του
πουν «Ουστ…από δω». Ο κύριος αυτός λοιπόν απείλησε δημότες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όταν αυτοί διαμαρτυρήθηκαν για την επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη «εξυπνάδες όχι σε μένα» είπε με πολύ δυνατή φωνή ο κύριος του 1.000.000 ευρώ και επιδεκτικά έδειχνε με το χέρι του την έξοδο των δημοτών από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. «Εσύ στο σπίτι σου να πας και να κάνεις διαδήλωση» είπε ουρλιάζοντας σε ένα άλλο δημότη μας. και συνέχισε «Να πας στο σπίτι σου όχι εδώ … Εντάξει..» Και σαν μην έφτανε αυτό, όταν η κυρία Μπακογιάννη απευθυνόμενη στους δημότες, είπε «εάν θέλετε άλλο σύστημα δημοκρατίας να πάτε στη Βόρεια Κορέα» τότε ο τσαμπουκάς αντιδήμαρχος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου χειροκρότησαν την κυρία Μπακογιάννη με ικανοποίηση.
Οι εξεφτιλιστικές αυτές εικόνες έκαναν το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και το video στο Youtube με τον τίτλο «ΓΙΟΥΧΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ» ξεπέρασε τις 47.ΟΟΟ θεάσεις. Η είδηση βέβαια αναδείχθηκε από όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας. Τα σχόλια που έγραψαν οι έλληνες για τους εκπροσώπους του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού δεν περιγράφονται. Τους αποκαλούν γίδια, πρόβατα, γλύφτες , μα…..κες ενώ τα σχόλια απευθυνόμενα στον τσαμπουκά αντιδήμαρχο τον αποκαλούν μοσχαροκεφαλή, μπούλη και… παπαγαλάκι , ένα μάλιστα σχόλιο του λέει «ουστ » . Άλλα σχόλια αποκαλούν μα…..κες τους δημότες που εξέλεξαν τέτοια ζώα στην διοίκηση του δήμου. Οι δημότες της κίνησης «Ανεξάρτητη πρωτοβουλία» ζήτησαν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να υποδεχθεί η διοίκηση του δήμου την κυρία Μπακογιάννη ως πρόσωπο και όχι ως πολιτικό και απευθυνόμενοι προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου του είπαν «εσείς δεν εκπροσωπείτε εμάς» με τις ενέργειες που κάνετε. Αυτό εκνεύρισε κάποιους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι και αντέδρασαν. Ο τσαμπουκάς αντιδήμαρχος μάλλον νομίζει ότι βρίσκεται στο σπίτι του και δεν αντιλήφθηκε ότι βρίσκεται σε δημόσιο χώρο. Έχει την εντύπωση ότι ο δήμος αποτελεί τσιφλίκι του και μπορεί να φωνάζει, να συμπεριφέρεται αλλά και να ενεργεί όπως αυτός θέλει απέναντι σε απλούς βιοπαλαιστές δημότες. Κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Και μόνο για την στάση του αυτή πρέπει να τα μαζεύει και να φεύγει από το Δήμο, διότι το ρεζιλίκι και η προκλητική συμπεριφορά απέναντι στους συνδημότες μας, κατέδειξε μια εικόνα σούπερ ξεφτίλας σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Η «δ» παραθέτει στη συνέχεια ορισμένα από τα εκατοντάδες σχόλια που έγιναν στο Youtube
Keywords
Τυχαία Θέματα