Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ...Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Η Εκκλησία δέχτηκε επίθεση κακοήθειας, είπε σε κήρυγμά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, για την εξαίρεση της φορολογίας των ναών και των φιλανθρωπικών ιδρύματα που συντηρεί. Πολύ ορθές οι παρατηρήσεις του Αρχιεπισκόπου ότι είναι εντελώς απαράδεκτο να φορολογούνται Ιδρύματα γερόντων, ανιάτων ή εκκλησίες.

Ο ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟΣ ΩΣ ... ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ!!!

Αναφέρθηκε όμως και σε ένα άλλο θέμα ο Μακαριότατος που το συνέδεσε με την ιατρική. Είπε συγκεκριμένα: “Οι Γιατροί μας λένε και οι χειρουργοί ότι όταν έχουμε φλεγμονή δεν ενδείκνυται να κάνουμε εγχείριση.
Πρέπει να ηρεμίσουμε πρώτα. Και στη συνέχεια να....
κάνουμε την εγχείριση. Ζούμε σε μια εποχή που η φλεγμονή έχει έξαρση. Και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι, να βγούμε από τον πανικό και αυτή η φλεγμονή όσο είναι το δυνατόν να υποχωρήσει».

Εξ όσων γνωρίζουμε ο Μακαριότατος είναι αρχαιολόγος και θεολόγος! Οχι γιατρός.

Μήπως αντί να ασχολείται με τη χειρουργική θα ήταν πολύ πιο συνετό να μιλούσε με τα κριτήρια της Εκκλησίας;

Η αναφορά στην ιατρική φυσικά δεν αντενδείκνυται αρκεί να μη γίνεται ο παραλληλισμός για να αλλοτριωθεί η αλήθεια της Εκκλησίας και να δικαιολογηθεί η συνωμοτική τακτική με τους άθεους κρατούντες και η ένοχη σιωπή για όσα αντιχριστιανικά συμβαίνουν.

ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

Ο Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος λ.χ. δεν είχε μυστικά διαβούλια με τον Ευτρόπιο και την Ευδοξία την ώρα της φλεγμονής. Ούτε περίμενε να κάνει εγχείριση όταν κατασίγαζαν τα πάθη. Ούτε διόρισε τον Γιαγκάζογλου και τους ΚΑΙΡΟΣκόπους της εποχής του σε όλες τις επιτελικές θέσεις της Εκκλησίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος άραγε κάνει το ίδιο;

Ο Ιερός Χρυσόστομος καθαίρεσε τους επισκόπους του Θρόνου που ζούσαν σαν ηγεμόνες με τρυφηλή και αντιευαγγελική ζωή.

Ο Μακαριότατος κ. Ιερώνυμος κάνει το ίδιο μήπως ή προβάλλει για επισκοποίηση πρόσωπα που δεν έπρεπε επ’ ουδενί λόγω να είναι κληρικοί;

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ “ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ”

Ούτε ο Ιωάννης ο Πρόδρομος περίμενε να ηρεμήσουν τα πράγματα, ούτε ο Αγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης, ούτε ο προφήτης Νάθαν, ούτε ο προφήτης Ηλίας, ούτε ο Αγιος Αμβρόσιος Μεδιολάνων, ούτε ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Ούτε κανείς άλλος Αγιος της Εκκλησίας.

Ο Μακαριότατος κ. Ιερώνυμος κάνει το ίδιο ή μήπως...;

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τώρα πρέπει η Εκκλησία να μιλήσει Μακαριότατε! Οχι όταν η ηλεκτρονική φυλακή γίνει πραγματικότητα, όταν το μάθημα των θρησκευτικών χάσει τον ορθόδοξο χαρακτήρα του, όταν οι Θεολογικές Σχολές αποβληθούν από το Πανεπιστήμιο, όταν ψηφιστούν οι αντιχριστιανικοί νόμοι για το οικογενειακό δίκαιο και οι εθνομειοδότες και Εκκλησιομάχοι που μας κυβερνούν υποδουλώσουν την πατρίδα μας με τα διάφορα μνημόνια.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα