Ο Μπρέϊβικ εκπαιδεύτηκε στη Λευκορωσία, υποστηρίζουν ρωσικά blogs

Ο Άντερς Μπρέϊβικ, ο άνθρωπος που βύθισε στο πένθος της Νορβηγία, πριν από ένα μήνα περίπου, σύμφωνα με ρωσικά ηλεκτρονικά μέσα, είχε εκπαιδευτεί σε στρατόπεδα εκπαίδευσης στην Λευκορωσία.

Μάλιστα, σημειώνουν πως οι μυστικές υπηρεσίες της Λευκορωσίας διαθέτουν πλήθος στοιχείων που είχαν συλλέξει για τον σκανδιναβό, τον οποίο είχαν καταγεγραμμένο με το....
κωδικοποιημένο όνομα Βίκινγκς, δεδομένου ότι στο πρώτο του ταξίδι είχε δηλώσει ως σκοπό του το να προσκυνήσει τους τάφους των προγόνων του που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της Λευκορωσίας. Όπως
θυμάται ο ξεναγός που είχε αναλάβει την περιήγησή του, φοβόταν μήπως μολυνθεί από τη ραδιενέργεια και ρωτούσε συνεχώς για την πολιτική και πολιτειακή δομή της χώρας, αλλά και για τις συνέπειες της έκρηξης του πυρηνικού εργοστασίου στο Τσερνόμπιλ της γειτονικής Ουκρανίας.
Το πρώτο του ταξί το πραγματοποίησε τον Μάρτιο του 2005, από τις 4 έως τις 11, ενώ αρκετές φορές αργότερα επανέλαβε το ταξίδι του προς τη συγκεκριμένη χώρα, χρησιμοποιώντας ως αφετηρία του ταξιδιού του την αυστριακή πρωτεύουσα.

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα