Ο χαρτοπόλεμος

Γράφει: ο Θεόφιλος Αιγινήτης*

Δεν έχω σκοπό να απολογηθώ για τον Ελληνικό λαό άν και πόσο έφταιξε για την οικονομική κατάρρευση που βρίσκεται προ των πυλών η πατρίδα μας, αλλά και ολόκληρη η ευρωζώνη.

Απολογείται μόνο ο ένοχος και ο λαός της Ελλάδας δεν είναι ένοχος αλλά θύμα όπως και οι άλλοι λαοί της Ευρώπης.Υπεύθυνοι είναι αποκλειστικά οι πολιτικοί που.....
τακιμιάζουνε με τους τοκογλύφους τραπεζίτες.

Ο λαός έχει πέσει θύμα των λαοπλάνων πολιτικών του και της ευπιστίας του να πιστεύει τον κάθε
παλιάνθρωπο που του παρουσιάζεται για σωτήρας.

Η αιτία του κακού στα καθ’ ημάς βρίσκεται στις δεκαετίες που ακολούθησαν τη χούντα των συνταγματαρχών, όταν ο Καραμανλής ο Α! παρέλαβε χρέος 330 εκατομμυρίων δρχ. και το ανέβασε σε 7 χρόνια σε 8 δισ.όταν παρέδωσε στον Αντρέα την εξουσία.

Από δω και πέρα ξεκινάει η οδύσσεια του Ελληνικού λαού που τον οδηγούσε πότε στους λωτοφάγους να ξεχάσουμετην πατρίδα και πότε στην Κίρκη και μας κατάντησε γουρούνια.

Επί της εποχής του κλείσανε όλες οι μεγάλες βιομηχανίες που δίνανε οξυγόνο στην ελληνική οικονομία και εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία και άρχισε να παίρνει παράλογα δάνεια για να ταΐσει και εξαγοράσει τον κομματικό στρατό του τους συνδικαλιστές και τον αφελή λαό .

Χωρίς να ξέρει κανένας που έβρισκε τα λεφτά που μοίραζε, τρώγαμε λωτούς και πίναμε ανέμελα από το χυμό της αφθονίας, κάναμε γουτς-γουτς από ευχαρίστηση και δοξάζαμε τον διεφθαρμένο αρχηγό χωρίς να αναρωτηθούμε ποτέ που διάολο εύρισκε τόσο χρήμα.

Τα δανικά αυτά του Αντρέα πληρώνουμε τώρα και τις προδοτικές συμφωνίες του Ααρών Αβουρί (Σημίτης) που έφερε την ομόφυλή του Εβραϊκή Goldman Sachs και τώρα τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε.

Βρεθήκαμε από το “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο” στο “Ελλάς ο Γιωργάκης σε κατάντησε Γερμανικό προτεκτοράτο” .

Από δω και πέρα αρχίζει ο χαρτοπόλεμος των μνημονίων που υπέγραψε από βλακεία ή δολιότητα ο Γιωργάκης μαζί με τον Εφιάλτη Παπακωνσταντίνου χωρίς να ρωτήσουνε κανένα. Αυτοί υπέγραφαν ανεξέλεγκτα και τα κομματόσκυλα της Βουλής τον χειροκροτούσαν χωρίς να έχουν διαβάσει το τι τους βάλανε να υπογράψουν στην Εσπερία. Τα άχρηστα κομματόσκυλα!Ειδικά οι γυναίκες που παραμένουν πεισματικά αμετανόητες και φανατισμένες.

Καταντήσαμε εμείς ο υπερήφανος ελληνικός λαός που αντισταθήκαμε σ’ αυτούς που θελήσανε να μας κατακτήσουν με κανόνια, να σηκώσουμε ψηλά τα χέρια και να παραδοθούμε αμαχητί σε ένα μάτσο χαρτιά με μνημόνια. Αλλοίμονο στους νέους.

Οι πολιτικοί μας αντί να πάνε στο Φάληρο να πέσουνε να πνιγούνε προς εξιλέωση, έχουνε το θράσος να βγαίνουνε σταπαράθυρα της TV και να παριστάνουν τους ήρωες που αγωνίζονται για τα εθνικά συμφέροντα, πανάθεμά τους.

Η πλειοψηφία των Γερμανών αλλά και των άλλων Ευρωπαϊκών λαών, πιστεύουν πως οι τεμπέληδες Έλληνες πρέπει νατιμωρηθούν. Έτσι τους έχουν πει με την προπαγάνδα τους, αλλά δεν τους έχουν πει πως λαδώνανε οι εταιρίες τους, τους άπληστο
Keywords
Τυχαία Θέματα