Ο Χριστός, η περιτομή και οι Έλληνες.

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Χριστός ήρθε στη γη και στον Ισραήλ για να εκπληρώσει την προφητεία του θεού των εβραίων, τον Γιαχβέ.
Στην Παλαιά Διαθήκη ο θεός ζητά από τον Αβραάμ να περιτμηθεί και να περιτμήσει τους απογόνους και τους δούλους του ως απόδειξη της συμφωνίας που συνάπτει ο θεός με τον Ισραήλ.
Έτσι λοιπόν ο Χριστός σαν καλός απόγονος των εβραίων και δούλος του....
θεού του Γιαχβε, τήρησε την συμφωνία και περίτμησε το πέος του! όπως μας πληροφορεί και διαβεβαιώνει η Καινή Διαθήκη των εβραίων. Μάλιστα την 1η Ιανουαρίου κάθε έτους γιορτάζουμε αυτό
το σημαντικό γεγονός! της περίτμησης του πέους! του Χριστού μαζί με τη γιορτή του Μ. Βασιλείου.
Πάμε λίγο να δούμε και τους αρχαίους Έλληνες. Μας πληροφορούν σε κάποιο κείμενό τους ο Όμηρος, ο Σωκράτης, ο Αριστοτέλης, ο Πλάτωνας κ.ά., ότι οι Έλληνες περιτμούσαν το πέος τους? Όχι βέβαια. Γιατί να το κάνουν? Ποιος ο λόγος? Δεν υπάρχει λόγος. Ούτε τους το είχε ζητήσει κάποιος θεός σαν ένδειξη υπακοής.
Βλέπουμε λοιπόν ότι όχι καμία σχέση δεν είχε ο εβραίος Χριστός με τους Έλληνες αλλά καμία μα καμία σχέση δεν είχαν οι Έλληνες με αυτή την φυλή των εβραίων.
Έτσι λοιπόν οι σημερινοί Έλληνες χριστιανοί (όσοι πιστεύετε) θα πρέπει να κάνετε περιτομή στο πέος σας, όπως έπραξε ο Χριστός σας (και πράττουν οι μουσουλμάνοι και λοιποί εβραίοι), ώστε να εκπλήρωσετε την συμφωνία που σας έχει ορίσει ο Γιαχβε, αλλιώς θα στείλει τους περιτμημένους δούλους του (τούρκους και λοιπούς) να σας τιμωρήσουν για αυτήν την παρακοή σας! Μετά βέβαια την χρεοκοπία της Ελλάδος, γι αυτό βιαστείτε! (χαχα!)
Έλληνες ξυπνάτε από το λήθαργο που σας έχουν επιβάλει. Πρώτα ερευνάτε και μετά πιστεύετε.
Αναγνώστης
Keywords
Αναζητήσεις
περιτομη πεους και χριστιανισμος, ελληνες περιτομη
Τυχαία Θέματα