Ο Γιώργος γύρισε και «αγριοκοιτάζει» τον Μιχάλη

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο «ιπτάμενος» πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ως πρωθυπουργός είχε γυρίσει τρεις φορές τη γη, χωρίς όμως να σώσει τη χώρα από το «ζυγό» του μνημονίου.
Αφού επισκέφθηκε την Κόστα Ρίκα, όπου έλαβε μέρος στη συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (σ.σ. μια ανυπόληπτη συνάθροιση ηγετών που έχει ταυτιστεί πλήρως με το νεοφιλελευθερισμό), τώρα αποφάσισε να ασχοληθεί με
τα ....εσωκομματικά όσο θα είναι επικεφαλής του καταρρέοντος κόμματός του.

Θα έχει συναντήσεις και συσκέψεις με στενούς του συνεργάτες αλλά και τους επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, με θέμα τη συνοχή της κοινοβουλευτικής ομάδας με τις «ρωγμές» να έχουν γίνει «σεισμικά ρήγματα» όπως φάνηκε και με την «ανταρσία» βουλευτών κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Ωστόσο αυτό που ενόχλησε σφόδρα τον τέως πρωθυπουργό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι οι συνεχείς παρεμβάσεις του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αποκορύφωμα την «απίστευτη» δήλωση ότι, δεν διάβασε το μνημόνιο.

Ήδη στο τραπέζι έχουν πέσει προτεινόμενες «ποινές», που ξεκινούν από τη δημόσια αποδοκιμασία του υπουργού και καταλήγουν στη διαγραφή του, ανοίγοντας τις «πύλες» ανεξέλεγκτων καταστάσεων στο σπαρασσόμενο και λαϊκά αποδοκιμαζόμενο ΠΑΣΟΚ.

«Υπάρχει ένα σοβαρό πολιτικό πρόβλημα που πρέπει, άμεσα, να λυθεί. Και θα λυθεί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ», είπε με νόημα ο εκπρόσωπος του κόμματος Πάνος Μπεγλίτης στο ραδιοφωνικό σταθμό Realfm.

Μεταξύ μας, θα φανεί, πως επηρέασε τη διάθεση του τέως πρωθυπουργού η επίσκεψή του στην Κόστα Ρίκα, που βρέχεται από την Καραϊβική και συνιστά έναν από τους μεγαλύτερους φορολογικούς «παραδείσους» στον πλανήτη.

Οψόμεθα..

http://briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα