Ο κύβος ερρίφθη ! - Πάμε για την τελική πόλωση !

Του Μενέλαου Τασιόπουλου

Ο κύβος ερρίφθη! Από εδώ και πέρα με κάθε τρόπο η αντιπολίτευση, η κοινωνία, τα επαγγελματικά σωματεία και οι εθνικές δυνάμεις του τόπου, με περισσότερο η λιγότερο συγκροτημένο τρόπο θα πρέπει να οδηγήσουν σε πτώση την κυβέρνηση των δοσιλόγων και την....
χώρα σε εκλογές.
Απουσία πρωθυπουργού
Στην παρούσα φάση ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου έχει στην ουσία παραιτηθεί της εξουσίας του ,αυτό
διαφαίνεται από την απουσία του και την αφωνία του, αλλά πολύ περισσότερο από την αμηχανία του. Ο Αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος είναι γνωστό ότι προσωπικά πιστεύει ότι η χώρα ήδη έπρεπε να βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο.
Το υπουργικό συμβούλιο βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αποσυντονισμού και η Διοίκηση σε κατάσταση πλήρους αποδόμησης. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της πλειοψηφίας δεν ερωτάται για τα μέτρα που λαμβάνονται και δεν πρόκειται μάλλον να ζητηθεί ούτε καν η ψήφος της, στην λογική ότι αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο και το πνεύμα του Μεσοπρόθεσμου, που έχει ήδη από το καλοκαίρι ψηφισθεί.
Κατάλυση του Συντάγματος
Τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώνονται είναι σε ευθεία σύγκρουση με το Σύνταγμα και την ελληνική νομοθεσία, ενώ είναι ήδη γνωστόν ότι η κυβέρνηση ασκεί ασφυκτικές πιέσεις στα Διοικητικά Δικαστήρια , να μην δικαιώνουν τις προσφυγές πολιτών κατά των μέτρων που ανακοινώνονται.
Αναταραχή σε Στρατό και Αστυνομία
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και τα Σώματα Ασφαλείας βρίσκονται σε μεγάλο αναβρασμό ενώ προετοιμάζονται πορείες ενστόλων διαδοχικές, όπως επίσης αποστράτων και εφέδρων.Αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο έντονων αναταράξεων με την Τουρκίασε ολόκληρη την Ανατολική Μεσόγειο , με την εγκληματικότητα στο εσωτερικό της Ελλάδος να καλπάζει εξαιτίας της ύφεσης , της ανεργίας και των λαθρομεταναστών. Την ίδια στιγμή δεν γίνονται πιστευτές οι διαβεβαιώσεις του ελληνικού Υπουργείου Αμύνης για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων , ενώ από το υπουργείο εσωτερικής Ασφαλείας , ανακοινώνονται σειρά από συγχωνεύσεις ή κατάργηση Αστυνομικών Τμημάτων σε επίμαχες περιοχές με τεράστια προβλήματα ασφάλειας, εντός του λεκανοπεδίου Αττικής.
Έκπτωτος ο Παπούλιας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει στην ουσία αυτοκαταργηθεί , υπογράφοντας οτιδήποτε του βάζουν μπροστά του οι «δυνάμεις» κατοχής που ασκούν την διακυβέρνηση, μέσω τρόικας. Δεν υπερασπίζεται το Σύνταγμα και τους Νόμους, αποδέχεται να παρακάμπτει το Ελληνικό Κοινοβούλιο και με Προεδρικά Διατάγματα, να κάνει νόμους του κράτους τις εντολές του Βερολίνου και των δυνάμεων που αυτοανακηρύχθηκαν σε Ύπατη Αρμοστεία , μετατρέποντας την Ελλάδα σε κράτος υπό ξένη κυριαρχία , καταστρατηγώντας κάθε έννοια και βάση ευρωπαϊκής ενοποίησης.
Επίσης ο κ. Παπούλιας, ο ανώτατος άρχων , σύμφωνα με την παρούσα εκδοχή του Πολιτεύματος της Ελληνικής Δημοκρατίας, παρακολουθεί αμίλητος και ωσεί απών την λεηλασία της Ελλάδος και των Ελλήνων, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Δεν συγκαλεί Συμβούλιο Αρχηγών , ζητώντας από
Keywords
Τυχαία Θέματα