Ο ΩΚΕΑΝΟΣ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!

Ο ωκεανός των χουντικών που στεγάζονται παράνομα μέσα στον ναό της δημοκρατίας που είναι η βουλή έχουν καταπατήσει κάθε έννοια δημοκρατίας.
Έχουν ξεσκίσει το σύνταγμα, έχουν κατακλέψει τον λαό, έχουν προδώσει και παραδώσει την χώρα μας στους ανά τον κόσμο απατεώνες φίλους τους, έχουν εξαθλιώσει τους πολίτες έχουν στήσει μια κυβέρνηση μαριονέτα των....
ξένων συμφερόντων και αυτοί οι ίδιοι έχουν βάλει μέσα στην κυβέρνηση, τους αποδεδειγμένα χουντικούς
του ΛΑΟΣ.
Εντελώς παράνομα και χωρίς καμία εξουσιοδότηση από τον δύσμοιρο λαό εχουν βάλει για πρωθυπουργό έναν τραπεζίτη μαριονέτα των ξένων συμφερόντων τον όποιο δεν έχει ψηφήσει ο λαος
.Αυτοι λοιπόν οι υπερχουντικοι μιλούν για τον στρατό και λένε για να κάνουν τα παιχνίδια τους ότι έχει χουντικά σταγονίδια.
Θέλει περίσσιο θράσος και περίσσια αλητεία να κατηγορεί το αρχιχουντκο καταστημένο τον στρατό για δήθεν χουντικά σταγονίδια.
Πάντως και για να κάνουμε μια σύγκριση με τους χουντικούς της επταετίας αυτοί που κυβερνούν σήμερα είναι απείρως χειρότεροι από εκείνους.
Όλοι οι χουντικοί της επταετίας πέθαναν στη ψάθα, τούτοι εδω τους αρκεί ένας χρόνος σε κυβέρνηση και έχουν εξασφαλίσει και τα δισέγγονα τους από τις κλοπές και τις λοβιτούρες .
Οι απριλιανοί τότε είχαν μοιράσει χρήματα στον λαό είχαν μοιράσει σπίτια είχαν χαρίσει δάνεια είχαν φτιάξει δρόμους με δικά μας λεφτά και όχι με κονδύλια τις ευρωπαϊκής ένωσης είχαν βεβαία ένα κοινό όπως όλοι οι χουντικοί ήταν και εκείνοι αντικομουνιστές.
Εάν αυτό το καθεστώς που έχουμε σήμερα λέγεται και είναι δημοκρατία ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω. Εάν είχα την δυνατότητα να διαλέξω μεταξύ αυτών εδω των υπερχουντικών και των άλλων τότε των απλών χουντικών σίγουρα θα διάλεγα εκείνους τους ερασιτέχνες , παρά τούτους τους σημερινούς με το μάστερ του φασισμού της προδοσίας της κλοπής και της αλητείας.
Φασισμός είναι όταν καταλύεις το σύνταγμα με τα όπλα, αλλά φασισμός και μάλιστα πολύ χειρότερος είναι να καταλύεις το σύνταγμα χρησιμοποιώντας το προσωπείο του δημοκράτη υποκλέπτοντας την ψήφο του λαού και μετά να του κάθεσαι στον σβέρκο και να τον καταδυναστεύεις με διάφορα καλοστημένα προσχήματα.
Αν μη τι άλλο εκείνοι οι άντρες είχαν αρχιδια και ανέλαβαν τις ποινικές ευθύνες για ότι έκαναν τότε. Αυτοί εδω είναι αρχιδια άντρες και αποποιούνται των ευθυνών τους κρυμμένοι πίσω από την δήθεν δημοκρατική εκλογή τους .

http://lalipouli.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα