Ο π. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΗΣΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Πολύ ωραία πράγματα είπε ο σεβαστός μας Γέροντας π. Θεόδωρος Ζήσης την Κυριακή που έβαλε στη θέση τους πολλές εκκρεμότητες.
1.) Εδωσε έμμεση απάντηση αν πρέπει να ανοίξει η Χάλκη διεκτραγωδώντας την κατάντια της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης.
2.)Ηταν πολύ προσεκτικός να μη συμπεριλάβει στους διαμαρτυρόμενους εναντίον των οικουμενιστικών ανοιγμάτων του Παναγιότατου τους
Εσφιγμενίτες, επειδή ασφαλώς άλλο πράγμα είναι κάποιος να διαμαρτύρεται εναντίον του Οικουμενισμού, να....
γράφει άρθρα, να υπογράφει Ομολογίες πίστεως, κτλ. και άλλο πράγμα είναι να είναι βλάσφημος αιρετικός όπως είναι οι Εσφιγμενίτες, οι οποίοι βλαστημούν το Αγιο Πνεύμα μη αποδεχόμενοι την εγκυρότητα των μυστηρίων της Εκκλησίας.
3.) Κατέκρινε σφοδρότατα και δικαιότατα τον Μητροπολίτη Γερμανίας - και όχι μόνον - για τις εκφράσεις “Ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου” προς τον αιρεσιάρχη της Ρώμης.
4.) Ζήτησε την έξοδο των Αυτοκεφάλων Ορθοδόξων Εκκλησιών από το Παγκόσμιο Συμβούλιο των αιρέσεων γνωστό ως ΠΣΕ.
5.) Επαίνεσε τους Αγιορείτες Πατέρες, επειδή προμαχούν υπέρ της πίστεως, σε αντίθεση με ορισμένους άλλους οι οποίοι μιλούν με ασέβεια για την ακρόπολη της Ορθοδοξίας και κατηγορούν τους Αγιορείτες Πατέρες ότι δήθεν πρόδωσαν την πίστη μας για τα χρήματα.

ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον σεβαστό μας Γέροντα για την καίριά του παρέμβαση και να τον παρακαλέσουμε θερμά και υικά να λαμβάνει θέση για όλα τα θέματα της πίστεως. Για το μάθημα των Θρησκευτικών, για τις Θεολογικές Σχολές, για τον συνθηκολόγο και συνωμότη Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, για το θέμα της ηλεκτρονικής φυλακής και για όλα τα άλλα θέματα.

Δεν είναι αρκετό να γνωρίζουμε τι έκανε ο ίδιος στο παρελθόν γα το μάθημα των θρησκευτικών. Τώρα πρέπει να λάβει πρωτοβουλίες και να συσπειρώσει τον θεολογικό κόσμο, αφού η ΠΕΘ αλλά και ο Σύνδεσμος Θεολόγων Μακεδονίας - Θράκης, “αγρόν ηγόρασαν και ζεύγη βοών πέντε”. Το Δίστομο θυμήθηκαν και την αμφίσημη και νερόβραστη ανακοίνωση της Συνόδου για την οικονομική κρίση αντί το μάθημα των Θρησκευτικών.!!!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ

Προπαντός θέλουμε να παρακαλέσουμε θερμά τον π. Θεόδωρο να αλλάξει αμέσως στάση για το θέμα της ηλεκτρονικής φυλακής. Σε λίγο θα υποχρεωθούν οι πιστοί να παραλάβουν τις ηλεκτρονικές ταυτότητες. Δεν είναι απάντηση να τους λέμε “Μη σκέφτεστε το θέμα. Μόνον που το σκέφτεστε είναι ήττα.”

Την απάντηση την έδωσε ο αείμνηστος Γέροντας Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος. Η μαζική άρνηση των πολιτών θα μπορέσει να φέρει τα πάνω κάτω.

Επομένως τώρα είναι η ώρα ο π. Θεόδωρος να αλλάξει άρδην στάση για το ηλεκτρονικό φακέλλωμα. Πρέπει ανυπερθέτως να ενώσει την φωνή του με όλους όσους υπέγραψαν την Ομολογία πίστεως για τον Οικουμενισμό και αγωνίζονται ταυτόχρονα να μην φακελλωθεί ο κόσμος ηλεκτρονικά.

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

Ας σκεφτεί ο σε
Keywords
Τυχαία Θέματα