Ο ΠΑΟΚ για το Χ, η ΑΕΚ για τη Νίκη

(18:00) Ρούμπιν Καζάν-ΠΑΟΚ

Γήπεδο: ‘’Τσεντράλι’’
Διαιτητής: Μάρτιν Χάνσον (Σουηδία)

*Στις 10 τελευταίες ευρωπαϊκές του εξορμήσεις ο ΠΑΟΚ έχει μόλις μία ήττα, αυτή πέρυσι από τη Βιγιαρεάλ στο ''Μαδριγάλ''.

Ρούμπιν Καζάν: Θετική κρίνεται για τη Ρούμπιν η ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας, που είχε άρωμα από Ελλάδα, ελέω Europa League,
με τις δύο ομάδες να είναι αντίπαλες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Η Ρούμπιν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 52’ του αγώνα, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1 με τον Νταντιούν στο 77’, που είχε περάσει στο παιχνίδι δέκα λεπτά πριν. Η ομάδα του Καζάν διατηρείται στην.....
8η θέση, που της εξασφαλίζει μία θέση στα playoffs. Τη Λοκομοτίβ Μόσχας θα την αντιμετωπίσει και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ρωσίας.

Στην πρεμιέρα των ομίλων, στην έδρα της Σάμροκ, δε δυσκολεύτηκε καθόλου όπως αναμενόταν και κέρδισε με 3-0, για να τεθεί με το καλημέρα επικεφαλής του ομίλου. Καραντενίζ και Νομπόα πέτυχαν δύο εξαιρετικά γκολ. Είναι η μόνη ομάδα που δείχνει να υπολογίζει πολύ το Europa, μιας και Τότεναμ και ΠΑΟΚ, όσο και αν προσπαθούν να μας πείσουν, με τις κινήσεις τους άλλα δείχνουν.
Ο Μπερντίεφ δεν έχει να πονοκεφαλιάζει από τραυματισμούς, αναμένεται όμως να φρεσκάρει την ενδεκάδα.

ΠΑΟΚ: Με ντέρμπι μόνο στα χαρτιά έκανε ο ΠΑΟΚ να μοιάζει αυτό με την ΑΕΚ, μιας και το είχε καθαρίσει πολύ εύκολα με 3-0, από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Στην επανάληψη, οι παίκτες του δικέφαλου επαναπαύτηκαν στο σκορ και έκαναν συντήρηση δυνάμεων. Τώρα αυτό έγινε ενόψει του σημερινού αγώνα ή ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, θα φανεί από τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τη σημερινή αναμέτρηση.

«Είμαι χαρούμενος. Γιατί μέσα στον Σεπτέμβριο κερδίσαμε άλλη μια φορά και γιατί είναι η πρώτη μου νίκη επί της ΑΕΚ, ενός πολύ σημαντικού αντιπάλου. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και το καλό πρώτο ημίχρονο και χαρούμενος για τους φιλάθλους μας και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Αυτή την στιγμή το πιο σημαντικό είναι η αποθεραπεία, ψυχολογική και σωματική. Θα ήθελα να πω καλή επιτυχία και στις τρεις ομάδες της Ελλάδας που συμμετέχουν μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη. Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά πετάξαμε από πάνω μας την πίεση, σε φυσική κατάσταση ήμασταν παρόντες, το παιχνίδι μας είχε συνεχή κίνηση και κίνηση μπρος τα εμπρός. Δεν μπορώ να πω ότι δεν κάναμε λάθη, ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο. Και σίγουρα αν μπορέσουμε να επαναλάβουμε τέτοια παιχνίδια και στην Τούμπα και σε εκτός έδρας ματς οι φίλαθλοί μας θα είναι χαρούμενοι. Στην δουλειά μας υπάρχουν μόνο δύο κατευθύνσεις. Πρόοδος και οπισθοδρόμηση, οπότε αν σταματήσεις να εξελίσσεσαι πέφτεις» ήταν οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι.

Στον πρώτο αγώνα του ομίλου, ο ΠΑΟΚ έχασε χρυσή ευκαιρία να πάρει τη νίκη, απέναντι στα ‘’δεύτερα’’ της Τότεναμ, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Λίνο στο πρώτο ημίχρονο. Έντονες οι διαμαρτυρίες στη συγκεκριμένη φάση, μιας και στην πρώτη εκτέλεση η μπάλα κατέληξε
Keywords
Τυχαία Θέματα