Ο Πούτιν φοβάται προσπάθεια νοθείας στις εκλογές στην Ελλάδα!

Ο Πέτρος Ευθυμίου ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος πολιτικός που αμφισβήτησε ανοιχτά τις ρωσικές εκλογές - Τι σχέση έχουν οι υποκλοπές, το Βατοπέδι, οι υδρογονάνθρακες με την σημερινή εκλογική κατάσταση;
Λάζαρος Ελευθεριάδης

«Μηδενί δίκην δικάσεις πρίν αμφί μύθοιν ακούσεις»
(Φωκυλίδης 6ος π.Χ)
Στα δύο τελευταία άρθρα μου, των.....
δύο τελευταίων ημερών στούς AegeanTimes.gr, προσπαθώ έμμεσα πλήν σαφώς, να ευαισθητοποιήσω ή αλλιώς να αφυπνίσω την δημοκρατική ευαισθησία και την “συνείδηση” πολιτικών, κομμάτων
και ενεργών πολιτών, με στόχο την “θωράκιση” της κορυφαίας διαδικασίας ενός δημοκρατικού πολιτεύματος, τίς βουλευτικές εκλογές, για την ανάδειξη των αντιπροσώπων του Ελληνικού λαού.

Είναι προφανές και “ηλίου φαεινότερον” ότι οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, αποτελούν διαδικασία, της οποίας το αποτέλεσμα ενδιαφέρει πολλούς.

Κατ’αρχάς τούς άμεσα ενδιαφερομένους πολίτες, εντός και εκτός, αυτής της χώρας, και κατά δεύτερον τά μεγάλα γεωπολιτικά “συμφέροντα” στην ευρύτερη περιοχή μας.

Οι δημοσκοπήσεις, δημοσιοποιημένες ή μυστικές, είναι σε πρώτη προτεραιότητα από τούς έχοντας τα αντίστοιχα “συμφέροντα”.

Η πολιτική ιστορία της χώρας μας, και ειδικότερα οι χρονικοί περίοδοι (1950-1967), με αντίστοιχα “πολιτικά περιβάλλοντα”, δηλ. παρόμοιες συνθήκες και διάταξη του πολιτικού σκηνικού, όπως ο κατακερματισμός των πολιτικών κομμάτων, η ένταση των πολιτικών παθών, η ασκούμενη πολιτική με σειρά ανάλγητων οικονομικών και πολιτικών μέτρων, η υποχώρηση του δικομματισμού, κτλ., μας παρέχει σημαντικά “στοιχεία” αλλά και μάς διδάσκει για τούς τρόπους τους οποίους μετέρχονται, οι “ιδιοκτήτες” αυτής της χώρας, ούτως ώστε να εξασφαλίσουν τα πολύτιμα “συμφέροντά” τους.

Τα μεγάλα, διαφορετικά, γεωπολιτικά συμφέροντα στην περιοχή, με τούς εκάστοτε εκπροσώπους τους και ντόπιους υπαλλήλους τους, ενεργοποιούνται έντονα αυτήν την χρονική περίοδο, είτε για να “διαφυλάξουν” τίς ήδη διαμορφωμένες υφιστάμενες “φίλιες πολιτικές καταστάσεις”, όπως “φιλικές” κυβερνήσεις πρός τα ανάλογα συμφέροντά τους, είτε να διαμορφώσουν νέες, επηρεάζοντας με κάθε τρόπο την “βούληση” του Ελληνικού λαού.

Τα ΜΜΕ έχουν την τιμητική τους σε αυτόν τον “αγώνα” επιβολής φίλιων κυβερνήσεων στον τόπο.

Η περίοδος 1950-1967, και ειδικώτερα οι εκλογές του 1965, έφεραν την “δικτατορία” των συνταγματαρχών, το “ξεπούλημα” της Κύπρου (ο φάκελλος της οποίας ακόμη δεν ανοίχθηκε), και άλλων δεινών στον τόπο μας, τα οποία “πληρώνουμε” έως σήμερα, και καλό είναι, την Ιστορία μας, να τήν γνωρίζουμε όλοι οι Έλληνες, μάς διδάσκει, ανεξαρτήτου της κομματικής ή της πολιτικής μας τοποθέτησης, ενός εκάστου ημών.

Αφορά την πατρίδα μας, τα παιδιά μας, το μέλλον μας.

Κάθε “παρέμβαση” με στόχο την επιρροή της βούλησης του Ελληνικού λαού, απο συμφέροντα εντός και εκτός της χώρας μας, έχει σχεδιασθεί προσεκτικά, και η εφαρμογή του όποιου σχεδίου, χρησιμοποιεί ανθρώπους και υλικά κατά τρόπον τέτοιο
Keywords
Τυχαία Θέματα