Ο Ρότσα επιστρέφει στον πάγκο του "τριφυλλιού";

Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού με την ολοκλήρωση των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και ο Γιώργος Δώνης φέρεται να αποτελεί τον βασικό υποψήφιο. Στα αυτιά του "balla.gr", ωστόσο, έφτασε πως στις τάξεις του "τριφυλλιού" εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο Αργεντινός προπονητής και
παλαιά δόξα των "πρασίνων" είναι παιδί της Παιανίας, πλέον προπονεί την Golden Team και το παρελθόν του δεν....
τον αφήνει έξω από το... παιχνίδι! Σύμφωνα με μη διασταυρωμένες φήμες, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αναμένεται να δεχτεί κρούση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.


Είναι γεγονός, πως ο Ρότσα έχει τον απόλυτο σεβασμό στην Παιανία για τις προπονητικές του γνώσεις, γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα και με παράσημο την πορεία του 1996 στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου το "τριφύλλι" έφτασε μέχρι τα ημιτελικά αλλά εκεί αποκλείστηκε από τον Αγιαξ (στον τελικό κατέκτησε το τρόπαιο), διαθέτει όλα τα φόντα για τη θέση.

Από την άλλη, ο Αργεντινός εμφανίζεται προσυλωμένος στο έργο των ακαδημιών και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι πρόθυμος να προχωρήσει στην συγκεκριμένη κίνηση. Ο Ρότσα, πάντως, είναι "παιδί" του Παναθηναϊκού και σίγουρα δεν θα απαντούσε αρνητικά σε μια τέτοια πρόταση.

http://www.balla.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα