Ο Σαμαράς παρουσιάζει τη “Χάρτα” της ελπίδας

Η παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας στις αρχές του νέου έτους, αναμένεται να αποτελέσει ουσιαστικά και το εφαλτήριο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη διαδρομή προς τις κάλπες. Με όλες τις δημοσκοπήσεις να καταγράφουν ότι έχει αποκτήσει μεγάλη, μη αναστρέψιμη και διευρυνόμενη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ.

Το πρόγραμμα επεξεργάστηκε η....
αρμόδια Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας
υπό τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη, και είναι χωρισμένο σε 18 κεφάλαια, περιγράφοντας θεματικούς τομείς αλλά και τις προτεραιότητες τις οποίες θέτει η Συγγρού ενόψει της ανάληψης της εξουσίας.

Ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης και οι συνεργάτες του σχεδιάζουν να προχωρήσουν αμέσως μετά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, σε δημόσια διαβούλευση των επιμέρους ζητημάτων που θέτει το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Με τον τρόπο αυτό, στη Συγγρού προσδοκούν να κινητοποιήσουν το ενδιαφέρον της κοινωνίας των πολιτών, και να υπάρξει ουσιαστικός δημόσιος διάλογος, μέσω και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ποντάρει στη «Χάρτα της ελπίδας», για να στείλει στην κοινωνία το μήνυμα της δημιουργικής ρήξης με τις κατεστημένες νοοτροπίες, οι οποίες οδήγησαν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού.
www.statesmen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα