Ο Σαμαράς συνταξιοδοτείται το βράδυ της 6ης Μαΐου

Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ
Απίστευτο παρασκήνιο αυτές τις ώρες στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Τα μαχαίρια έχουν βγει από τα θηκάρια κι ετοιμάζεται πολιτική σφαγή Σαμαρά και των ανίκανων συμβούλων του από ΑΠΑΝΤΕΣ!

Είναι σαφές πως οποιοδήποτε ποσοστό κάτω από το χειρότερο ποσοστό που κατέγραψε ποτέ η ΝΔ, δηλ.
του 34% του 2009, σημαίνει ΗΤΤΑ. Πόσο μάλλον όταν η ΝΔ αδυνατεί να ξεπεράσει και το 24%.

Στα γραφεία της ΝΔ τα έχουν βάψει μαύρα, όχι τόσο γιατί θα αναγκαστούν να......
συγκυβερνήσουν με το ΠΑΣΟΚ και με άλλους ενδεχομένως, αλλά γιατί ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 6ης ΜΑΙΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, οριστικά στην πολιτική ιστορία αυτής της χώρας.

Η ΝΔ σέρνεται στις δημοσκοπήσεις και αν είχε αξιόπιστο αντίπαλο, σίγουρα θα έχανε και την πρωτιά. Αλλά το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου σέρνεται εξίσου.

Οι ανεπάγγελτοι σύμβουλοι του Σαμαρά αντιλήφθησαν πλέον με κάθε λεπτομέρεια ότι όλα έχουν τελειώσει για αυτούς και ότι η πείνα τους για εξουσία δεν θα ικανοποιηθεί ποτέ. Η παράδοση που υπέγραψαν όλοι μαζί στους εβραίους τραπεζίτες κάνοντας την συγκυβέρνηση και ψηφίζοντας το Μνημόνιο ουσιαστικά θα μείνει χωρίς αντίκρισμα. Διότι είναι πολύ πιθανόν να μην επαρκεί η δύναμη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Και το Μνημόνιο (ευτυχώς.) είναι στον αέρα.

Στο χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2011 έως σήμερα, ο Αντώνης Σαμαράς μετέτρεψε ένα κόμμα που διεκδικούσε με αξιώσεις την αυτοδυναμία σε ένα από-κόμμα που θα δει την δύναμη του λίγο πάνω από το 20%.

Κι όλοι μέσα στην Νέα Δημοκρατία, αναρωτιούνται: ΓΙΑΤΙ;

Γιατί ο Σαμαράς έσωσε το ΠΑΣΟΚ τον Νοέμβριο του 2011;

Γιατί ο Σαμαράς εκμηδένισε την εκλογική επιρροή της ΝΔ;

Ποιο ήταν το όφελος από όλα αυτά;

Με αυτό το σκεπτικό, μέλη και στελέχη του κόμματος οργανώνονται για την σφαγή της επόμενης ημέρας.

Αντί να κυνηγούν τις ψήφους, συσκέψεις επί συσκέψεων βρίσκονται σε εξέλιξη, ακόμα κι αυτή την στιγμή που δημοσιεύεται αυτό το κείμενο. Συσκέψεις στις οποίες αναλύονται οι κινήσεις της επόμενης ημέρας.

Τουλάχιστον τριάντα Νομαρχιακές της ΝΔ είναι έτοιμες να στασιάσουν την επόμενη ημέρα, αν επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα που φαίνεται. Οι υπογραφές έχουν ήδη μπει στα κείμενα.

Το ίδιο συμβαίνει και στα ''μεγάλα στελέχη'', χωρίς κείμενα φυσικά για να μην καρφωθούν στους ρουφιάνους του Σαμαρά. Οι διαπραγματεύσεις και οι συναλλαγές δίνουν και παίρνουν. Όπως έκανε η Ντόρα στην προεκλογική περίοδο του 2009 για την επόμενη ημέρα.

Οι ομάδες είναι δυο. Οι καραμανλικοί και οι νεοφιλελεύθεροι. Και οι δυο θεωρούν ότι μπορούν να διεκδικήσουν επί ισοις οροις την προεδρία και στην συνέχεια να διεκδικήσουν καλύτερο ποσοστό στις επόμενες εκλογές.

Οι καραμανλικοί (μέσω Καραμανλή ή άλλων) θεωρούν ότι μπορούν να ξαναενώσουν την κεντροδεξιά, συστεγάζοντας ξανά Μπακογιάννη, Καρατζαφέρη, Καμμένο κλπ.

Οι νεοφιλελεύθεροι θεωρούν ότι μπορούν να διαμορφώσουν μια μεγάλη συμμ
Keywords
Τυχαία Θέματα