Ο Σαββατιάτικος Τύπος

Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, η συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι διεργασίες για κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και η αρνητική αντίδραση του Αντ. Σαμαρά κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα
των σημερινών εφημερίδων.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μένει κολλημένος στην πολυθρόνα του!"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "αοριστολογίες για....
τις εκλογές. Μιλάει για κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον ίδιο... Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης με οριακό αποτέλεσμα. 153 "ΝΑΙ" 145 "ΟΧΙ". Στο κόμμα και πάλι η Λ. Κατσέλη".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Επικίνδυνοι παπατζήδες ο Γιωργάκης και η άθλια συμμορία που καταστρέφουν τη χώρα γαντζωμένοι στην εξουσία"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε μια πρωτοφανή επίδειξη πολιτικού τυχοδιωκτισμού, αφού διέσυραν και εξευτέλισαν τον Παπανδρέου του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να μη χάσουν την κουτάλα".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Παρωδία! Αντ. Σαμαράς: Μόνο εκλογές"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι " "οι μάσκες έπεσαν! Οι ευθύνες που επωμίζεται είναι τεράστιες", δήλωσε οργισμένος μετά τα μεσάνυκτα ο αρχηγός της ΝΔ που θα ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση αλλά όχι τα μέτρα".

ΕΘΝΟΣ: "153 ψήφοι για κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας- Εντολή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον Γιώργο για αλλαγή σελίδας"

Η εφημερίδα γράφει ότι "πρόταση για συγκυβέρνηση με φαβορί τον Β. Βενιζέλο. Ραντεβού Παπανδρέου με Παπούλια για έναρξη των διαβουλεύσεων. Συναντήσεις με πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή στο νέο σχήμα".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Για γέλια και για κλάματα"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "θέατρο του παραλόγου στη βουλή με τον Παπανδρέου να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης για να ... φύγει, ενώ ο ελληνικός λαός οδηγείται στην εξαθλίωση!!!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Πρωθυπουργός ήξεις αφήξεις"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "οι 153 ψήφοι που απέσπασε ο Γ. Παπανδρέου από τον Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και το "ναι" του Α. Σαμαρά στη δανειακή σύμβαση είναι τα μόνα δεδομένα της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Συναίνεση στην απάτη με 153 "πράσινες" ψήφους"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "έδωσαν την έγκριση στον πρωθυπουργό τους για να διερευνήσει τη συναίνεση με όρους που ήξεραν ότι ήταν αδύνατο να δεχθεί η Ν.Δ. Μετά το θέατρο συγκρούσεων και απειλών για "μαύρο" στον Παπανδρέου, τελικά, τον υπερψήφισαν ελπίζοντας ότι μάλλον θα παραιτηθεί".

ΕΣΤΙΑ: "Η διέξοδος από το αδιέξοδο"

Η εφημερίδα γράφει ότι "ο κ. Παπανδρέου δεσμεύθηκε χθες το βράδυ από το βήμα της Βουλής, ότι δρομολογεί άμεσα τις διαδικασίες για τον σχηματισμό Κυβερνήσεως ευρύτατης κομματικής συνεργασίας".

Η ΑΥΓΗ: "Μαριονέτες του Μνημονίου"

Η εφημερίδα γράφει ότι "ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπανδρέου έδωσαν τελικά όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και η Λ. Κατσέλη, η οποία έγινε δεκτή και πάλι στην Κ.Ο. του κυβερνώντος κόμματος".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Αντώνης Σαμαράς: Οι μά
Keywords
Τυχαία Θέματα