Ο τύπος με ένα κλικ

Oι πρώτες συναντήσεις της κυβέρνησης με την τρόικα και οι καταλήψεις των δημόσιων υπηρεσιών, η εμπλοκή στην εργασιακή εφεδρεία, οι απολύσεις, οι καταλήψεις των σχολείων, οι αλλαγές στο ασφαλιστικό και το....
ενιαίο μισθολόγιο
κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα του τύπου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Εκτός ελέγχου οι καταλήψεις στα Σχολεία!"

Η εφημερίδα γράφει ότι "για μαθήματα τα Σαββατοκύριακα, ακόμη και στις διακοπές των Χριστουγέννων, προειδοποιεί το υπουργείο. Αυτόφωρη διαδικασία αποφάσισε ο Αρειος Πάγος για τα αδικήματα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Διώξτε τώρα την τρόικα για να επιστρέψουμε στην δραχμή".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "μόνο έτσι θα σωθεί ο λαός και η χώρα. Διαφορετικά θα μας σπρώξουν σε χρεωκοπία εντός της ευρωζώνης, θα λεηλατήσουν τον εθνικό μας πλούτο και οι Έλληνες για πολλές δεκαετίες θα δουλεύουν σαν σκλάβοι στον τόπο τους".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Κωμωδία με SMS".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ζαλάδα μαθητευόμενων μάχων! Οταν τα κινητά τηλέφωνα εκδικούνται για το χαράτσι στα ακίνητα. Άγριος καβγάς και μια παραίτηση για ένα "λάθος" δελτίο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών".

ΕΘΝΟΣ: "Διπλή θηλιά για τους δημοσίους υπαλλήλους. Εκκαθαρίσεις εδώ και τώρα απαιτεί η τρόικα".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "απαίτηση για άμεσες εκκαθαρίσεις προβάλλει η τρόικα. Διπλή θηλιά αποτελούν για πολλούς δημοσίους υπαλλήλους οι επερχόμενες απολύσεις και η δραστική μείωση των αποδοχών τους".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ο Πατροκοσμάς για τη σημερινή ελληνική κρίση!"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "συγκλονίζουν οι προφητείες του για όλα όσα ζούμε στις ημέρες μας. Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα. Θα σας επιβάλλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο. Καρτερούμεν δείψες, πείνες μεγάλες".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "5 νομικά εμπόδια για την εφεδρεία".

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "η εργασιακή εφεδρεία είναι αδύνατο να εφαρμοστεί αμέσως, διότι προσκρούει σε ανυπέρβλητα συνταγματικά και νομικά εμπόδια, ισχυρίζονται οι συνταγματολόγοι Κ.Χρυσόγονος και Γ.Κατρούγκαλος με κείμενά τους στην Ε".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Απολύσεις εδώ και τώρα στο Δημόσιο απαιτεί η Τρόικα"

Η εφημερίδα γράφει ότι "πρόσχημα το συνταγματικό κώλυμα που επικατελείται το οικονομικό επιτελείο. Οι δανειστές εκτός από τους 30.000 έφεδρους του 2011, θέτουν ως όρο για την 6η δόση τη μαζική απομάκρυνση χιλιάδων υπαλλήλων".

ΕΣΤΙΑ: "Οι ηγέτες θυσιάζουν το ίδιον συμφέρον"

Η εφημερίδα τονίζει ότι " προ πέντε ετών μία ενέργεια του προέδρου αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας είχε προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση. Στις 2 Νοεμβρίου 2006 ο τότε πρόεδρος του ΔΣ της Whole Foods Markets John Mackey απηύθυνε επιστολή προς τους εργαζομένους της εταιρείας και ανεκοίνωσε ότι μειώνει τις ετήσιες αποδοχές του στο ποσό του 1 δολαρίου."

Η ΑΥΓΗ: "Στα... κάγκελα οι μαθητές"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "υπό κατάληψη πάνω
Keywords
Τυχαία Θέματα