Ο τύπος σήμερα

Ποια θέματα κυριαρχούν: ο Ευ.Βενιζέλος παίρνει πίσω τις αποδείξεις και προαναγγέλει ηλεκτρονικό πόθεν έσχες από το '12, η έλευση της τρόικας σήμερα στην Αθήνα, η εμπλοκή με την εργασιακή εφεδρεία, η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και
το σχέδιο "ευρηκα" των Γερμανών.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:....


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Είπα-ξείπα του Βενιζέλου".

Η εφημερίδα γράφει ότι "μετά το αλαλούμ με τις αποδείξεις. Ο υπουργός Οικονομικών εξειδίκευσε το μεσημέρι το νέο μέτρο και το πήρε πίσω 4 ώρες αργότερα!. Τι θα ισχύσει από τον επόμενο χρόνο και.... βλέπουμε".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ολόκληρο το σχέδιο των Γερμανών για την καταλήστευση της ελληνικής δημόσιας περιουσίας".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "σε εταιρεία που θα ελέγχει η τρόικα περιέχονται όλα τα ακίνητα του Δημοσίου, οι ΔΕΚΟ, δρόμοι αεροδρόμια και λιμάνια για να διασφαλιστούν τα δάνεια. Το αποκαλύπτουν τα συνεταιράκια τους οι Γάλλοι.".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Φορο-τρέλα".

Η εφημερίδα γράφει ότι "σε παράκρουση ο Βενιζέλος παίρνει πίσω τις αποδείξεις και προαναγγέλει ηλεκτρονικό πόθεν έσχες από το '12. Οι ...μπλόφες τελείωσαν! Καταφθάνει στην Αθήνα σήμερα η τρόικα για την έκτη δόση".

ΕΘΝΟΣ: "Νοικοκυριά με βιβλία εσόδων-εξόδων".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "οι αλλεπάλληλες αλλαγές στον τρόπο φορολόγησης προκαλούν νευρική κρίση στα νοικοκυριά. Με το νέο σύστημα αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν βιβλία εσόδων-εξόδων. Διευκρινίστηκε ότι θα ισχύσει για τα εισοδήματα του 2012."

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Επίκληση-προσευχή το μυστηριώδες ελληνικό αλφάβητο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Μια πρωτοποριακή ερμηνεία του Αλφάβητου που δημιούργησαν οι σοφοί πρόγονοί μας! Το υπέρτατο μυστικό των Μυστικών και που κρύβεται!!!".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Οι εκπτώσεις γίνονται τεκμήρια!"

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "ρεσιτάλ επιπολαιότητας της κυβέρνησης με τις αυξημένες αποδείξεις που θα ισχύσουν από το '12. Σ` αυτές θα μπαίνουν οι δαπάνες για γιατρούς, ασφάλειες, νοίκια, δίδακτρα, που κόβονται από φοροαπαλλαγές".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Πρόβα ληστείας της δημόσιας περιουσίας".

Η εφημερίδα γράφει ότι "να εκχωρήσουμε σε όμιλο του Λουξεμβούργου το σύνολο της κρατικής περιουσίας έναντι 125 δισ.ευρώ ως αντιπαροχή, για να μειωθεί το χρέος των 88% του ΑΕΠ. Να πουληθεί κομμάτι κομμάτι η περιουσία μέχρι το 2025 και αν δεν καλυφθεί το ποσό των 125 δισ.ευρώ η Ελλάδα θα πληρώσει τη διαφορά!"

ΕΣΤΙΑ: "Ο Μεγάλος Αδελφός με τις αποδείξεις".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "επί δύο χρόνια η Κυβέρνησις του ΠΑΣΟΚ λαμβάνει μέτρα με τα οποία προσπαθεί να χειραγωγήσει τη ζωή των Ελλήνων. Και ο μεν Πρωθυπουργός θεωρητικώς διατείνεται ότι το κράτος πρέπει να περιορισθή, στην πράξη όμως αυξάνει διαρκώς την παρέμβασή του στο καθημερινό γίγνεσθαι".

Η ΑΥΓΗ: "Σχέδιο Eureka για το μεγάλο ξεπούλημα".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η εκποίηση της δημόσ
Keywords
Τυχαία Θέματα