Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΕΦ (ΚΥΠΡΟΥ) ΕΚΑΝΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕΙ

Θαυμάστε συμπεριφορά ανώτατου αξιωματικού, που από έφεδρος Ανθυπολοχαγός έγινε Αντιστράτηγος και μάλιστα Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου. Σε επίσκεψή σε στρατιωτική Μονάδα του ΓΕΕΦ, απευθύνθηκε προς το διοικητή της με χυδαίες εκφράσεις ενώπιον των στρατιωτών, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να λιποθυμήσει!!! Σύμφωνα με στρατιωτικές πληροφορίες, ο κ. Αργυρού δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρεται με απαράδεκτο τρόπο σε.....
υφιστάμενους του, αλλά αντιθέτως, μάλλον έχει συνηθίσει να κάνει χρήση αυτού του τρόπου «στρατιωτικής διαπαιδαγώγησης».
Αλλά που να μάθει ο τύπος από τρόπους. Μήπως
φοίτησε σε κανένα σχολείο για να του τα μάθουν; Έτσι από το εφεδρικό του Μακάριου βρέθηκε εκεί που βρέθηκε.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ αυτή τη ζωή. Όλα εξαργυρώνονται με το αζημίωτο. Αλλά δεν φταίει αυτός. Φταίνε αυτοί που τον επέλεξαν για αυτή τη θέση, λες και δεν είχαν άλλο κατάλληλο να βάλουν σ αυτή τη θέση τουλάχιστον να ξέρει από στρατό και από στρατιωτική πειθαρχία και συμπεριφορά.
Σε οποιοδήποτε δημοκρατικό κράτος να συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα είχε πάρει αμέσως την «ρεπούμπλικά» του και αντίο.
Να και το βιογραφικό του «κυρίου αντιστράτηγου» και βέβαια εντός εισαγωγικών.
O Αντιστράτηγος Σάββας Αργυρού γεννήθηκε το 1952 στην Επισκοπή Πάφου. Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας 1971-1973 επιλέγηκε Έφεδρος Αξιωματικός και απολύθηκε με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Το 1976 διορίστηκε Μόνιμος Ανθυπολοχαγός Πεζικού στον Κυπριακό Στρατό και αποσπάσθηκε στην Εθνική Φρουρά.


ΕΛΛΗΝΑΣΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
γεεφ, υπαρχηγος γεεφ
Τυχαία Θέματα