"Όχι" στην τεράστια βιομηχανική ζώνη ιχθυοκαλλιέργειας στην περιοχή του Δήμου Επιδαύρου λένε οι κάτοικοι

Μετά την ανακοίνωση της πολιτείας ότι σχεδιάζει να εγκαταστήσει τεράστια βιομηχανική ζώνη ιχθυοκαλλιέργειας στην περιοχή του Δήμου Επιδαύρου ο Δήμος μέσω μιας συντονιστικής επιτροπής αντέδρασε δυναμικά, έκανε και συνεχίζει να κάνει σειρά ενεργειών για να αποτρέψει τη συγκεκριμένη πρόταση.Σε αυτήν την προσπάθεια συμμετέχουν όλοι οι δημότες, γιατί θεωρούν ότι εάν εφαρμοσθεί οι συνέπειες για τον τόπο τους θα είναι καταστροφικές.Η Επίδαυρος είναι ένας τόπος ιερός και τουριστικός. Τέτοιες βιομηχανικές εγκαταστάσεις είναι καλές, και....
χρειάζεται η πατρίδα μας, αλλά σε μέρη
απόμερα κι ερημικά, που (και) τέτοια η Ελλάδα έχει πολλά!
Για τον λόγο αυτό, εκτός άλλων ενεργειών, ενημερώνουν όλους τους φίλους της Επιδαύρου, πνευματικούς ανθρώπους, καλλιτέχνες, μουσικούς κ.ά. που πέρασαν από την Επίδαυρο - και δεν είναι και λίγοι - αγαπούν αυτόν τον τόπο και, ίσως, θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Ο χάρτης δείχνει το σχέδιο-πρόταση χωροθέτησης της βιομηχανικής ζώνης ιχθυοκαλλιέργειας. Επί πλέον, στο επίσημο site του Δήμου www.epidavros.gr μπορείτε να διαβάσετε το ψήφισμα, την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και το υπόμνημα που στηρίζει τις θέσεις ενάντια στην πρόταση.

Γ. ΛεκάκηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα