ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ

Μια κραυγή απόγνωσης και αγωνίας

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης τείνει να γίνει εκρηκτικό.

Οι πολιτικοί μας επέφεραν στον Ελληνικό λαό ένα τρομακτικό Σόκ.

Έχουμε ανεγκέφαλους και εφιάλτες πολιτικούς.

Έχουμε πολιτικούς με χρεοκοπημένο εγκέφαλο, αφού δημιούργησαν ηθελημένα και εσκεμμένα ένα εκρηκτικό μείγμα, μια βόμβα, που είναι έτοιμη να εκραγεί μέσα στην .....
Ελληνική κοινωνία.

Οι έγχρωμοι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, λόγω τελείως διαφορετικής κουλτούρας και θρησκείας, δεν αφομοιώνονται.

Οι πολιτικοί μας (αυτοί που κυβερνούν πάλαι τε και νύν), έχουν αρρωστημένο μυαλό , διότι από το πουθενά, μετέτρεψαν αυτήν την ωραία πατρίδα μας, σε χρεοκοπημένη Ζιμπάμπουε, και Αφγανιστάν, διότι έτσι το θέλησε η παγκοσμιοποίηση και η Ν.Τ.Π. με τη παγκόσμια δικτατορία των πονηρών Κοσμοκρατόρων.

Οι πολιτικοί μας έδρασαν και ενεργούν, σαν υπηρέτες των υπηρετών και ανδρεικέλων της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Οι λαθρομετανάστες δεν έχουν μόνο δικαιώματα που απορρέουν από τα φιλάνθρωπα αισθήματα των λαών της γης, έχουν και υποχρεώσεις.

Οι υποχρεώσεις τους να είναι νομοταγείς, και να σέβονται τη χώρα και το λαό που τους φιλοξενεί. Να γνωρίζουν ότι εδώ είναι φιλοξενούμενοι.

Οι λαθρομετανάστες πρέπει να αντιληφθούν και να σεβασθούν μερικούς κανόνες , που θα τους επιτρέψουν να γίνουν αποδεκτοί από το λαό μας, ώστε να έχουν μια ανεκτή προσωρινή διαβίωση στη χώρα μας.

Οι κανόνες αυτοί είναι,

1.-Μην ελπίζουν ότι θα γίνουν ποτέ Έλληνες, δεν έχουν καμιά πολιτιστική κληρονομιά από τους προγόνους μας Αρχαίους Έλληνες.

2.-Εδώ είναι φιλοξενούμενοι, και έχουν υποχρεώσεις καλής συμπεριφοράς, και σεβασμού των νόμων της χώρας αυτής.

3.-Εδώ είναι μια Χριστιανική χώρα, η οποία τους φιλοξενεί, και οφείλουν να σέβονται τη θρησκεία, τα ήθη, και έθιμα, των κατοίκων της φιλόξενης αυτής χώρας, και να μη ζητάνε τζαμιά και τεμένη.

Εάν θέλουν τζαμιά και τεμένη να πάνε στη Τουρκία.

Εμείς δεν χτίσαμε εκκλησίες στις Μουσουλμανικές χώρες τους.

Δεν τους καλέσαμε , και εάν δεν τους αρέσει, οι πόρτες είναι ανοιχτές.

4.-Στη χώρα αυτή μπήκανε παράνομα, δεν μας ρώτησαν, παραβίασαν τα σύνορά μας, μπήκανε κρυφά σαν κλέφτες, τα παιδιά τους γέμισαν τα σχολεία μας, και όλα αυτά με τη βοήθεια των εχθρών της Ελλάδος.

5.-Υγειονομικώς ευρίσκονται σε αθλία κατάσταση, είναι φορείς μικροβίων και πολλών μεταδοτικών ασθενειών, είναι κινούμενες μολυσματικές βόμβες, φέρουν ασθένειες που μπορούν να εξοντώσουν το λαό που τους φιλοξενεί. Ήδη εξόντωσαν το Εθνικό Σύστημα Υγείας,

που με τόσο κόπο , ιδρώτα και αίμα , έφτιαξε αυτός ο λαός, και ήλθαν αυτοί και το κατέστρεψαν. Όπως κατέστρεψαν και τη δημόσια παιδεία .

6.-Ο λαός μας δεν είναι υποχρεωμένος να σας παρέχε
Keywords
Τυχαία Θέματα