ΟΙ ΑΙΣΧΡΟΚΩΜΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΒΑΔΡΑΧΑΝΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Οι θεομπαιξίες του λεγόμενου “Αμέθυστου”, δηλαδή του αισχρού και βλάσφημου κληρικού Αρχιμανδρίτη Μελέτιου Βαδραχάνη, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

ΓΡΑΦΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!!!

Προσέξτε τι....
κάνει. Ως “Αμέθυστος” γράφει απίστευτα πράγματα. Αισχρότητες, συκοφαντίες και προπαντός αιρέσεις και προτεσταντόπληκτες κακοδοξίες. Για ορισμένες από τις οποίες δέχθηκε την καταλυτική κριτική του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη
Ναυπάκτου Ιερόθεου. Στη συνέχεια από άλλο ιστολόγιο που ελέγχε,ι απαντά στον “Αμέθυστο”, δηλαδή στον εαυτό του, και τον περιλούζει με διάφορα κοσμητικά επίθετα και αναιρεί τις θέσεις που έγραψε προηγουμένως.!!! Δηλαδή! Η απόλυτη παράνοια και κακοήθεια!

ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ “ΚΑΡΤΑΣ” ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!

Ως γνωστόν ο Αρχιμανδρίτης Μελέτιος Βαδραχάνης τυγχάνει ο μεγαλύτερος πολέμιος όσων αγωνίζονται εναντίον της ηλεκτρονικής φυλακής και όσων αρνούνται να παραλάβουν την “κάρτα” του πολίτη.

Σε άλλα ιστολόγια όμως που ελέγχει είναι σφοδρός πολέμιος της ηλεκτρονικής φυλακής και εναντίον της παραλαβής της κάρτας του πολίτη!!!

Αν αυτό δεν είναι παράνοια δεν γνωρίζω ποιος είναι ο ορισμός της παράνοιας.

Ο κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τα ίδια έκανε πριν λίγο καιρό με τον κ. Ν. Σωτηρόπουλο που υποκρίνεται ότι τον θεωρεί ως το πιο αυθεντικό πνευματικό τέκνο του αείμνηστου Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνου.

Δημιούργησε ιστολόγιο (ένα από τις δεκάδες που διαθέτει, επαναλαμβάνω δεκάδες που διαθέτει) στο οποίο εξυμνεί προσχηματικά τον παλαίμαχο θεολόγο, ενώ στόχος του είναι να καπηλευτεί το όνομά του και να διασύρει άλλους κρυπτόμενος πίσω από το όνομα του κ. Σωτηρόπουλου.

Παράλληλα από άλλο ιστολόγιο τα ρίχνει εναντίον του κ. Σωτηρόπουλου και από τρίτο ιστολόγιο που ελέγχει απαντά στις κατηγορίες εναντίον του κ. Σωτηρόπουλου που ο ίδιος έγραψε!!!

Η ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΠΛΑΝΟΓΛΟΥ

Τα ίδια έκανε με την κυρία Καπλάνογλου ιδιοκτήτρια του ιστολογίου “Αυγουστίνος Καντιώτης”. Τη βρίζει και μάλιστα χυδαία και μιλά γι’ αυτήν απαξιωτικά. Την αποκαλεί “ζουρλονίκη”. Φανταστείτε αναίδεια.! Ούτε που σκέφτεται - αν μη τι άλλο - ότι είναι κυρία. Και ύστερα την αποκαλεί αδελφή και “Δέσποινα” Ανδρονίκη. Και με μια άλλη ευκαιρία την ξαναβρίζει πάλιν με τον πιο χυδαίο τρόπο. Και η ζωή συνεχίζεται...

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΚΛΗΡΙΚΟ

Θύματα της αδίστακτης συκοφαντικής μανίας ή της χυδαιολογίας του εν λόγω χυδαίου κληρικού έπεσαν κατά καιρούς πολλοί μεταξύ των οποίων ο Μητροπολίτης Πειραιώς, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Κοκονός, ο Αρχιμανδρίτης Λαυρέντιος Γρατσίας, ο Αγιος Κυθήρων, ο Μητροπολίτης Προικοννήσου, ο Μητροπολίτης Κηφισίας Κύριλλος, ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Θεόκλητος, ο Αγιος Γλυφάδος, ο Αγιος Αττικής και Μεγαρίδος Νικόδημος, ο Αγιος Μεσογαίας, ο Μητροπολίτης Γ
Keywords
Αναζητήσεις
καπλανογλου ανδρονικη, ανδρονικη καπλανογλου
Τυχαία Θέματα