Οι ανόητοι που χάλασαν το πάρτι

“Οι παίκτες μου δεν είχαν τη δυνατότητα, όχι να πανηγυρίσουν, αλλά να ευχαριστήσουν τους 20.000 ανθρώπους που γέμισαν το γήπεδο. Και να πανηγυρίσουν μαζί τους την πρόκριση. Τους καταλαβαίνω, βέβαια, και αυτούς που μπήκαν στο παρκέ. Ηταν κι εκείνοι ευτυχισμένοι, αλλά δεν έπραξαν σωστά. Η θέση τους δεν ήταν εκεί, η θέση τους ήταν στις εξέδρες. Για αυτό θύμωσα και δεν.....
έχω πρόβλημα να το ξαναπώ”.

Ετσι αιτιολόγησε την “έκρηξή” του μετά το τέλος του αγώνα που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του για το φαϊναλ φορ της Ευρωλίγκας
ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλώντας στην ιστοσελίδα “sport24.gr”.

Ο Σέρβος τεχνικός χωρίς καν να ερωτηθεί, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον όσων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μετά τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ούτε χαρούλες, ούτε ο “υπέροχος λαός μας”, ούτε αγάπες και λουλούδια. Έτσι είναι ο Ομπράντοβιτς. Αν πρέπει να πει κάτι θα το πει και σε όποιον αρέσει. Αλλά θα το αιτιολογήσει.

Μιλάμε για έναν ξένο που ήρθε στην Ελλάδα πριν από χρόνια, μένει εδώ, έχει μεν δεθεί με τη χώρα, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι ξένος. Δεν έχουμε δει πολλούς να τα… βάζουν με τους οπαδούς της ίδιας της ομάδας τους “καυτηριάζοντας” τις ανοησίες που κάνουν. Το έχει κάνει πολλές φορές, αλλά το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν ακούει ούτε αυτόν!

Οι μεταφερόμενοι από την “ποδοσφαιρική ζούγκλα” ανόητοι εισβάλουν σε έναν ξένο χώρο και βιάζουν στιγμές μοναδικές και ανεπανάληπτες. Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, θα έδιναν όλα τους τα λεφτά για να επιστρέψουν στο παρκέ και να γνωρίσουν την απόλυτη αποθέωση από τους είκοσι χιλιάδες φίλους τους. Οι κάφροι τους χάλασαν το πάρτι για το οποίο είχαν δώσει και την ψυχή τους λίγο πριν.

http://www.statesmen.gr/6
Keywords
Τυχαία Θέματα