Οι απεργιακές συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη

Ούτε κατά διάνοια δε θα πρέπει να σκεφτεί κάποιος να διασχίσει το κέντρο της Θεσσαλονίκης σήμερα, καθώς όλες οι κεντρικές αρτηρίες θα είναι κλειστές από τις συγκεντρώσεις και τις πορείες που θα πραγματοποιηθούν σε λίγη ώρα και αναμένονται ογκώδεις.
Έξω από την ΕΥΑΘ σε εξέλιξη είναι από τις 7.30 το πρωί κινητοποίηση των εργαζόμενων, ενώ το....
ίδιο ισχύει και για τους δικαστικούς υπαλλήλους που βρίσκονται έξω από το δικαστικό μέγαρο
της πόλης.
Οι φοιτητές θα αρχίσουν σιγά σιγά να συγκεντρώνονται έξω από το πανεπιστήμιο , ενώ στις 10 στην Καμάρα θα ξεκινήσει η συγκέντρωση των πρωτοβάθμιων σωματείων, όπως και η συγκέντρωση των εργαζόμενων του δήμου έξω από το δημαρχιακό μέγαρο.
Στις 10.30 στην συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους θα συγκεντρωθούν καταστηματάρχες που θα κλείσουν τα καταστήματά τους, την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση και οι ιδιοκτήτες ταξί και το ΠΑΜΕ θα ξεκινήσει τη συγκέντρωση του επίσης στις 10.30 στο Άγαλμα του Βενιζέλου.
Η συγκέντρωση που υποστηρίζεται από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί όπως πάντα έξω από το Εργατικό Κέντρο της πόλης στις 10.30, ενώ αντιεξουσιαστές θα μαζευτούν την ίδια ώρα στο άγαλμα του Λαμπράκη, όπως και οι αγανακτισμένοι στη συμβολή των οδών Φιλίππου με Αριστοτέλους.

http://www.spnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα