ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΝ.

Παρακολουθούμε εδώ και δυο εβδομάδες περίπου, έναν αγώνα που γίνεται στη πλατεία συντάγματος με πολλούς πρωταγωνιστές, πολλές απόψεις, πολλούς τρόπους αγανάκτησης, εκφραστές διάφορων ιδεών, με αποτέλεσμα άγνωστο μέχρι στιγμής. Λίγο πολύ όλοι ζητάμε να πάνε στα τσακίδια οι πολιτικοί, να μπουν φυλακή και να φέρουν τα κλεμμένα πίσω. Μέχρι εδώ όλα καλά. Και μετά?
Σε αυτό το σημείο υποθέτουμε πως κάποιοι κανονίζουν ή έχουν κανονίσει ήδη το τρόπο και....
τη συνέχεια διεξαγωγής της αγανακτισμένης επανάστασης για να είναι πιο εύκολος ο μονόδρομος της επιλογής μετά τη λήξη της αγανάκτησης.
Όλα τα λεγόμενα μικρά κόμματα συμπεριλαμβανόμενου και του ΚΚΕ, μαζί με τα εξωκοινοβουλευτικά πιο πολύ, που όλοι ξέρουμε που υπάγονται και ποιανού εντολές εκτελούν, έχουν ξεκινήσει ένα πόλεμο διασποράς ψεμάτων, τρομοκρατίας, παρακίνησης των πολιτών να μη κατεβαίνουν στη συγκεκριμένη διαμαρτυρία του συντάγματος, τρομάζοντας τους απειλώντας τους και αλλά τέτοια δημοκρατικά, λέγοντας τους πως αν δεν είναι οργανωμένη η λαϊκή οργή από πολιτικό φορέα δεν υπάρχει κανένα νόημα!!!Αριστερες φυλλαδες δεν γραφουν ουτε αναφερουν καν τιποτα για την συγκεντρωση. Και όμως υπάρχουν άνθρωποι που δε χρειάζονται να τους απειλήσεις, τα πιστεύουν αυτά. Για τέτοια πλύση εγκεφάλου μιλάμε. Γιατί δε μας λένε την αλήθεια? Τι φοβούνται? Μη χάσουν τους πολυπόθητους ψήφους από το κίνημα των αγανακτισμένων και αποδυναμωθούν κι άλλο? Επειδή αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο από τα ψέματα της προπαγάνδας τους και τις ιδεολογίας τους, που κατά καιρούς εξυπηρετούσε πολιτικά κόμματα και φορείς? Φοβούνται το πατριωτικό φρόνιμα των Ελλήνων? Επειδή σας έχει απαξιώσει ο λαός μετά απ όλα αυτά τα χρόνια κοροϊδίας και εξευτελισμού? Επειδή δε διεκδικήσατε ποτέ κάτι πραγματικά για το κοινό καλό του λαού κοιτάζοντας μοναχά τις δικες σας τσέπες και συμφέροντα? Είχατε τις ευκαιρίες σας όλα αυτά τα χρόνια να οργανωθείτε και να δράσετε ελεύθερα στο όνομα τις δημοκρατίας και των δικαιωμάτων και δε καταφέρατε τίποτα. Είναι γνωστό πως αν θέλατε πραγματικά θα μπορούσατε να είχατε πάρει και την εξουσία της χώρας, τις ευκαιρίες σας τις χαραμίσατε, γι αυτό και ο λαός σας φτύνει στα μούτρα και σεις παρακαλάτε.Μαζί τα φάγατε. Μια ζωή κομματόσκυλα θα είστε. Πολεμάτε το κεφάλαιο έχοντας γόνους καπιταλιστές και του κεφαλαίου. Πόσο υποκριτικό!
Είδαμε επίσης αριστερούς μέχρι το κόκαλο, ξαφνικά επειδή όλα φαίνονται χαμένα πλέον και κόσμος τους κατάλαβε, το γύρισαν στον πατριωτισμό, παραδείγματα τέτοιων πολλά όμως του Μίκη ήταν η καλύτερη κωλοτουμπα της χρονιάς. Πόση υποκρισία πια?

Όλοι εσείς έχετε τώρα φαγωθεί, χάνοντας το λόγο σας απ τη βλακεία που σας δέρνει στον εγκέφαλο, να καπελώσετε μια ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκεί που πρέπει να γίνει πραγματικά, μπροστά από το κοινοβούλιο, χωρίς πορείες-παρελάσεις στο κέντρο της Αθήνας και μετά καφεδάκι χωρίς ουσιαστικό όφελος. Σας ενοχλεί που δε γίνονται επεισόδια από τους φίλους σας τους αναρχικούς. Σας ενοχλούν οι ελληνικές σημαίες, σας ενοχλούν
Keywords
Τυχαία Θέματα