Οι κόκκινες γραμμές του Γιώργου Καρατζαφέρη και η επιστολή προς τον πρωθυπουργό

Μετά την αποδοχή της πρότασης του Γ. Καρατζαφέρη για συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, που σε αντίθετη περίπτωση θα είχαμε την αποχώρηση του ΛΑ.Ο.Σ. από τη μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης θέτει τις κόκκινες γραμμές, οι οποίες γίνονται και αυτές αποδεκτές.
1.Να μη καταργηθούν οι Γ.Γ. Μακεδονίας &Θράκης και
Β. Αιγαίου.
2.Να μη καταργηθεί το.....
ΙΓΜΕ (ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ).
3.Ανακήρυξη της ΑΟΖ.
4.ΟΧΙ στο κόψιμο του 13ου – 14ου μισθού και στο ψαλίδισμα των επικουρικών συντάξεων.
5.Μείωση του μη μισθολογικού κόστους.Η πρόταση του Καρατζαφέρη έχει, ως εξής, τα ένσημα να μη τα πληρώνει ο εργοδότης, αλλά να ενσωματώνονται μέσα στο μισθό. Εάν στο τέλος του μήνα, ο εργαζόμενος δεν πάει το χαρτί από την τράπεζα ότι πλήρωσε τα ένσημά του ο εργοδότης δεν θα μπορεί να τον πληρώσει, με ποινή φυλακίσεως 10 χρόνια. Άρα, λοιπόν, για να πληρωθεί, πρέπει να έχει πάει χαρτί ότι πλήρωσε την εισφορά του. Άρα, αυτομάτως μηδενίζεται η εισφοροδιαφυγή!
6.Απαραίτητη η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για τους λαθρομετανάστες που βγάζουν λεφτά στο εξωτερικό.
7.Ανασχηματισμός και μικρότερος αριθμός προσώπων στη κυβέρνηση.
8.Καμιά συνομιλία με τους ακραίους των Σκοπίων.

Αν ο Καρατζαφέρης τον Νοέμβριο έλεγε όχι σε αυτή τη μεταβατική κυβέρνηση θα είχαμε αυτές τις επιτυχίες για την πατρίδα μας; Αν αυτή τη στιγμή ο Καρατζαφέρης ήταν στη θέση που είναι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, θα υπήρχε κάποια περίπτωση να επιβάλουμε στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ τις θέσεις μας; Επιτέλους ο ελληνικός λαός βρήκε τον ηγέτη του.

Εκτός από τις κόκκινες γραμμές που έθεσε ο Καρατζαφέρης και έγιναν αποδεκτές, ο πρόεδρος μας είχε στείλει μια επιστολή στον Παπαδήμο, πριν τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών. Με λίγα λόγια τι περιλαμβάνει η επιστολή:
•Κατά τις διαπραγματεύσεις με τη τρόικα τίποτα δε θα δεχθούμε (άμεσα ή έμμεσα) που θα έχει επιπτώσεις στα εθνικά μας θέματα ή στη μείωση της αμυντικής ικανότητας του χώρου Ελλάδος – Κύπρου.
•Δε συζητάμε κανένα θέμα που δεν αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης τόσο κατά τη συμφωνία της 26-27 Οκτωβρίου 2011, όσο και κατά τις συζητήσεις της Συνόδου Κορυφής των αρχών Δεκεμβρίου 2011. (π.χ. 13ος-14ος μισθός)
•Όχι σε σκληρότερους ή εκβιαστηκότερους όρους.
•Πάγωμα των τιμών.
•Δεν θα πρέπει να ενδώσουμε στη παράδοση και στην υποθήκευση των ενεργειακών μας πόρων, των τυχόν στρατηγικών πρώτων υλών της επικράτειάς μας, ή την εθνική μας γης ή ακόμη την εκποίηση ή διάλυση οργανισμών εθνικού ενδιαφέροντος (π.χ. ΙΓΜΕ)
•Άρση όλων των αντικηνίτρων στην παραγωγική, βιομηχανική και εξαγωγική διαδικασία του τόπου.
•Διαπραγμάτευση του κουρέματος του δημόσιου χρέους και του επιτοκίου δανεισμού.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. παραμένει πιστός στις αρχές και στις θέσεις του κόμματός μας παρά τις πιέσεις που ασκούνται από το εσωτερικό και το εξωτερικό. Ως πραγματικός ηγέτης περνάει τις θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ. σε αυτή τη προσωρινή κυβέρνηση και κατευθύνει στο σωστό δρόμο
Keywords
Τυχαία Θέματα