Οι κομματικοί στρατοί δεν φτάνουν πλέον. Τα αποτελέσματα των κομμάτων στην Επικράτεια που ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ MEDIA!!!

Γράφει ο 29-26
Θέλω να γράφω πράγματα που είναι τόσο απλάτόσο κατανοητά αλλά δεν τα βλέπω πουθενά. Παραδείγματος χάριν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στην ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. Κάποια στιγμή τα κανάλια την βραδιά της μετάδοσης έβγαλαν το ΠΑΣΟΚ 355% την ΝΔ 335% ως εκτίμηση και έκτοτε
σιγήν ιχθύος. Η σιωπή πάντα μου χτυπάει καμπανάκια. Ήθελα να μάθω τα αποτελέσματα των κομμάτων στην επικράτεια έψαξα δεν βρήκα τίποτε και έκανα το εξής απλό : Άνοιξα ένα φύλλο του Excel
και πρόσθεσα τους πραγματικούς ψήφους των δύο μεγάλων ανά περιφέρεια και έπειτα διαίρεσα με βάση το σύνολο ψηφισάντων που ήταν 5.988.678 άνθρωποι. Ότι δηλαδή θα γινόταν στις βουλευτικές εκλογές.
Βουαλά!!. Δείτε την φωτογραφία με τα αποτελέσματα. ΠΑΣΟΚ 3146%Ν.Δ 2964%. Διαφορά 183%. Και μη πάμε στους πραγματικούς ψήφους γιατί εκεί το ΠΑΣΟΚ σε 12 μήνες έχασε 1.128.063 ψήφους! Προσπάθησα να βρω μέσα στους αριθμούς τη νίκη του Παπανδρέου αλλά δεν μπόρεσα.
Η μεγαλύτερη ήττα είναι αυτή του δικομματισμο
Keywords
Τυχαία Θέματα