Οι νέοι βουλευτές διαγκωνίζονται του δελφίνους του ΠΑ.ΣΟ.Κ

«Ο διαγκωνισμός ηγετών και ηγετίσκων δεν μας αφορά. Αναφερόμαστε στη γενιά μας, είμαστε νέοι και στην πολιτικοί. Άλλωστε όλοι αυτοί που εμφανίζονται ως επίδοξοι δελφίνοι, έχουν κλείσει την πολιτική τους καριέρα έχοντας ο καθένας από 15 χρόνια και πλέον στην πολική ζωή του τόπου».
Αυτά είπε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Θανάσης Οικονόμου, ο οποίος μαζί με...
άλλους δυο συναδέλφους του, τον Οδυσσέα Βουδούρη και τον Φραγκίσκο Παρασύρη θα παρουσιάσουν αύριο σε συνέντευξη Τύπου τις προτάσεις τους «για μια νέα
πορεία» όπως δηλώνουν.

«Δεν μας φορά το όνομα του ηγέτη, όταν μάλιστα είναι μέρος της κρίσης» δηλώνει ο βουλευτής Ιωαννίνων αφήνοντας σαφείς αιχμές όχι μόνο κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αλλά και των υπόλοιπων δελφίνων.

Σε μια προσπάθεια να βγουν μπροστά ως νέοι βουλευτές, παίρνουν την πρωτοβουλία να συμβάλουν και αυτοί στο διάλογο που έχει ανοίξει εκτιμώντας πως κακώς δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του ο πρώην πρωθυπουργός.

«Θέλουμε να μιλήσουμε και να συνεισφέρουμε και εμείς στο διάλογο που έχει ανοίξει. Να καταθέσουμε τις δικές μας προτάσεις άμεσες και πρακτικές για την έξοδο από την κρίση».

Θα παρουσιάσουν έναν οδικό χάρτη εξόδου βασισμένο σε τρεις άξονες, τον εκδημοκρατισμό του πολιτικού συστήματος, την έννοια του κράτους και το παραγωγικό μοντέλο χωρίς την εξάρτηση του κράτους.

Πάντως αν και οι τρεις θεωρούνταν «παπανδρεϊκοί» βουλευτές, το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον ο κ. Οικονόμου έχει «χρεωθεί» στον Γιάννη Ραγκούση.

Η πρόσκληση για τη συνέντευξη Τύπου αναφέρει:

Οι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης, Θανάσης Οικονόμου και Φραγκίσκος Παρασύρης, βουλευτές Μεσσηνίας, Ιωαννίνων και Ηρακλείου αντίστοιχα σας προσκαλούν στη συνέντευξη τύπου-ανοιχτή συζήτηση με θέμα:
«Προτάσεις για μια νέα πορεία».
briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα