Οι νεοταξίτες-τοκογλύφοι, μετά την απάτη του χρέους, επιχειρούν να κλείσουν στόματα

Το Πατριωτικό Μέτωπο στηρίζει τη φωνή των εργαζομένων στην ΕΛΣΤΑΤ.



Με δυνατή πατριωτική φωνή, δια στόματος της καθηγήτριας κ. Γεωργαντά, η οποία μιλάει ανοιχτά για.....
«γερμανική κατοχή», βγήκε στην επιφάνεια όλη η «μπόχα» του μαγειρέματος του χρέους, από τους νεοταξίτες-τοκογλύφους που κυβερνούν τον τόπο.

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά, από το στόμα μάλιστα ανθρώπων που στήριζαν το κυβερνών κόμμα, αυτό που το Πατριωτικό Μέτωπο, επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή της υπαγωγής της χώρας,
στις υπερεξουσίες του ΔΝΤ και της Τρόϊκας: Πως το χρέος, είναι η μεγαλύτερη απάτη που στήθηκε σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού μας, από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν, με στόχο την καταλήστευση των Ελλήνων πολιτών και την κονιορτοποίηση του εθνοχώρου μας.

Απειλούν τώρα τα ενεργούμενα των διεθνών τοκογλύφων, με απολύσεις και ποινές, προσπαθώντας να κλείσουν τα στόματα όσων τολμούν να πουν την αλήθεια στον ελληνικό Λαό.

Το Πατριωτικό Μέτωπο στέκεται δίπλα στην καθηγήτρια κ. Γεωργαντά και στους υπό απειλή δίωξης εργαζομένους της ΕΛΣΤΑΤ και θέτει στη διάθεσή τους, όλους τους μηχανισμούς στήριξης που διαθέτει.

Υ.Γ.: Μπορείς να εξαπατήσεις έναν άνθρωπο πολλές φορές. Πολλούς ανθρώπους μία φορά. Δεν μπορείς να εξαπατάς όμως, όλους τους ανθρώπους, όλες τις φορές, κ. Γ.Α.Π., υποτιθέμενε «Πρωθυπουργέ» της χώρας.

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, [email protected]Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα