Οι υποκινητές της (κατασκευα​σμένης) κρίσης είναι φύση θηλυκή

Ο άντρας από φύση είναι εγωιστής, θέλει να φαίνεται, να είναι μπροστά. Η γυναίκααπό την άλλη μπορεί άνετα να ακολουθεί.. Μπορεί άνετα ν' ακολουθεί γιατίγνωρίζει ότι εκείνη κάνει κουμάντο, απλά τον αφήνει να κάνει τον καμπόσο γιατίδεν της χρειάζονται τα εύσημα. Μέχρι εδώ καλά και άξια, η γυναικεία φύσης όμωςέχει κι ευτελή χαρίσματα, τα οποία είναι: Η γυναίκα κάνει κουμάντο δρώνταςΥΠΟΓΕΙΩΣ, γι' αυτό δεν την......
παίρνει χαμπάρι ο άντρας. Επίσης, δεν την νοιάζει οτρόπος που θα καταφέρει να κερδίσει ό,τι βάλει στο μυαλό της. Μπορεί νακαταπατήσει κάθε ηθικό όριο προκειμένου να φτάσει τον επιθυμητό
στόχο, καιχρησιμοποιεί όσα μέσα διαθέτει, με πρώτο και καλύτερο την πονηριά. Ο άντραςαντιθέτως είναι εντελώς ξεκάθαρος, δρα στα ίσα, είναι ντόμπρος, κρατά το λόγο τουκαι δεν θυσιάζει την αξιοπρέπεια, την τιμή του για κανέναν σκοπό.*
Στο δια ταύτα.. Οι υποκινητές της (κατασκευασμένης) κρίσης είναιφύση θηλυκή γιατί:

• Δενέχουν εγωισμό. Δεν έχουν την ανάγκη να δειχτούν -πόση εξουσία έχουν ή/καιχρήματα. Ο υποκινητής μπορείνα ζει σαν κακομοίρης την ώρα που κρατά στα χέρια του όλη την υφήλιο.

• Κάνουν τη δουλειά τους υπογείως. Έχουν βάλει μπρος κάτιανδρείκελα κι αυτοί από πίσω (στα μουλωχτά) διαφεντεύουν. Και..

• Δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό, κανένα ηθικό όριο, μπορούν ναξεπαστρέψουν τον πλανήτη ολόκληρο προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους.
Δεν έχουμε άντρα εχθρό σήμερα, ύπουλα/υπόγεια δρα/δουλεύει.Επίσης, ο λόγος που η ευτέλεια κυριαρχεί ολούθε σήμερα είναι επειδή κυβερνά οέχον όλα τα ευτελή γυναικεία «προσόντα»..
Πώς νικιέται τέτοιος εχθρός: Η ευτελής γυνή υποτάσσεται/στέκεταισούζα σ’ αυτόν που στηρίζεται γερά στα πόδια του, δεν μασάει με τα κολπάκιατης, ξέρει τι θέλει και πάντα το διεκδικεί, σ' αυτόν που μπαστακώνει το δίκαιο,που υψώνει το ανάστημά του. Το ευτελές νικιέται από το άξιο.
Στεφανία Λυγερού
Keywords
Τυχαία Θέματα