ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ...

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Οταν οι ισχυροί της γης περιορίζονται σε αποστολή ψηφισμάτων και εκκλήσεις προς την Τουρκία που καταλήγουν στον κάλαθο των αχρήστων ουδένα πρακτικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται.

Είμαστε ευγνώμονες προς τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους πολιτικούς ηγέτες, οι οποίοι κάνουν εκκλήσεις στην Τουρκία να σεβαστεί τις....
θρησκευτικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τους ευχαριστούμε επειδή οι ηγέτες και της Αμερικής και της Ευρώπης - σε ανώτατο επίπεδο - επισκέπτονται τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο Φανάρι.

Παράλληλα όμως δεν τρέφουμε
καμιά ψευδαίσθηση ότι όλα αυτά τα μέτρα και οι ενέργειες θα αποδώσουν το ποθούμενο αποτέλεσμα αν δεν συνοδευτούν με συγκεκριμένες αυστηρές κυρώσεις.

Δεν χαμπαρίζουν από τέτοια οι εφέντηδες. Μόνον μια γλώσσα κατανοούν. Αυτή που θα τους πει αποφασιστικά ότι αν κάνετε αυτό θα υποστείτε την εξής σοβαρή κύρωση που θα σας πονέσει. Και όταν η Τουρκία δοκιμάσει - που θα δοκιμάσει - να το βάλει σε εφαρμογή να ακολουθήσει η κύρωση με την οποία η Τουρκία απειλήθηκε.

Μόνον τότε η Τουρκία θα συμμορφωθεί με το διεθνές δίκαιο και μόνον τότε θα σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θρησκευτικές ελευθερίες.

panayiotistelevantos.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα