ΟΥΤΕ Η ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΤΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ!
Φοβερά πράγματα συμβαίνουν. Πριν λίγο η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας έβγαλε δελτίο τύπου για την αυριανή επίσκεψη του Α.Σαμαρά στην Καλαμάτα με αφορμή την εγκαινίαση των θεμελίων για τη γέφυρα του Περιμετρικού δακτυλίου της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας και δεν αναφέρουν καθόλου για την παρουσία του υπουργού κ.Μάκη Βορίδη. Ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να
χωνέψουν ότι δίπλα από τον πρόεδρο τους το ότι θα είναι ο....
Μ.Βορίδης...
Εξάλλου τα στελέχη της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας είναι εδώ και καιρό διασπασμένα και αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα με την αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα διευρυμένης ΝΟΔΕ μιας που το 80% των μελών που τους τηλεφωνούσαν για να τους ενημερώσουν τους έκλεινε τα τηλέφωνα. Υπό διάλυση η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά και στην Μεσσηνία!

Ολόκληρο το δελτίο τύπου...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιστορική είναι η αυριανή ημέρα για την πόλη της Καλαμάτας. Μπαίνουν τα θεμέλια για τη γέφυρα του Περιμετρικού δακτυλίου της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Ένα έργο καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη του τόπου μας, ένα έργο που οδηγεί την πόλη μας στο μέλλον…
Σε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα το παρών θα δώσει ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ που με την παρουσία του τονίζει και σφραγίζει τη χρησιμότητα της υλοποίησης του έργου αλλά δείχνει και το δρόμο για την έξοδο της χώρας από την καταστροφική διακυβέρνηση του κ. Παπανδρέου. Ανάπτυξη!
Είμαστε στην τελική ευθεία για τη διενέργεια των εκλογών. Η ώρα να μιλήσει ο κυρίαρχος λαός έχει σημάνει. Πιστεύουμε ότι με την έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας θα χαράξουμε μια νέα αρχή για τον τόπο.
Πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός θα εκτιμήσει την υπεύθυνη στάση μας, θα επιλέξει τη σταθερότητα, την παραμονή μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, που θα αναλάβει το τιτάνιο έργο της ανάκαμψης και ανάπτυξης.
Θα είμαστε αύριο εκεί για τη γέφυρα του Νέδοντα, θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί και στη γέφυρα που μας ενώνει με το μέλλον της Πατρίδας μας.
Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας
Γραφείο Τύπου
http://dimotikosafari.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα