Παιδικά εμβόλια: ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Όταν πρίν λίγες μέρες, ανοίξαμε το κεφάλαιο "ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ", μετά από σχόλιο αναγνώστη μας, δεν φανταζόμασταν ότι ανοίγαμε "πόρτες ερμητικά κλειστές" που θα τάραζαν τα νερά και θα οδηγούσαν το"Σύστημα" σε κατάσταση πανικού..
Το θέμα, ανέδειξαν πολλά συνάδελφα blogs και τα.....
σχόλια που συγκεντρώσαμε σερφάροντας στις σελίδες τους, αλλά και απ' αυτά που έφτασαν στη δική μας ανάρτηση, μας έδειξε ότι... η δημοσιοποίηση
ενός τόσο σοβαρού θέματος, αφενός μεν προβλημάτισε πολλούς γονείς, αφετέρου θορύβησε τον χώρο της υγείας..
Κάποιοι συνάδελφοι, δέχτηκαν ακόμα και απειλές.. φυσικά μέσα από ανώνυμα σχόλια..κι αυτό, λέει πολλά.
Ακόμα πιο πολλά όμως, λέει το γεγονός, ότι ούτε μια τεκμηριωμένη επιστημονικά ιατρική απάντηση δεν δόθηκε έστω και ως σχόλιο, κι αυτό μας δημιούργησε πολλά ερωτηματικά και μας προβλημάτισε.
Το νέο μήνυμα του συντάκτη του πρώτου κειμένου, "ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό, ακόμη πιο αποκαλυπτικό..
Ως γονείς, έχουμε τουλάχιστον την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να γνωρίζουμε τι συμβαίνει, πριν εμβολιαστούν τα παιδιά μας.
Μέσα από αυτή την ανάρτηση, προκαλούμε κι εμείς τους γιατρούς, που σέβονται τον εαυτό τους και υπηρετούν με συνέπεια τον ΟΚΡΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, να μας απαντήσουν ΥΠΕΥΘΥΝΑ και αν διαφοροποούνται από τα όσα πολύ σοβαρά καταγγέλλονται στο παρακάτω κείμενο, να το αντικρούσουν ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ.
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
-Η συνέχεια του προηγούμενου άρθρου ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ γίνεται διότι θύμωσαν μερικοί γιατροί και μέσα από τα σχόλιά τους ουσιαστικά δέχθηκα έμμεσα απειλές. Για τον λόγο αυτό είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω με ελάχιστα (σε σχέση με αυτά που διαθέτω) στοιχεία πλήν όμως πολύ πειστικά κατ΄ εκτίμηση:

Αγαπητοί μου γιατροί
-Δεν αναφέρθηκα μόνο στα εμβόλια παρ΄ όλα αυτά εσείς ασχοληθήκατε περισσότερο με αυτό. Ουσιαστικά στυλίτευσα όλη την διαδικασία θεραπείας της νόσου.
-Από τα σχόλιά σας βγαίνουν τρία συμπεράσματα:

1. Μάλλον κάποιοι από εσάς είστε ανενημέρωτοι όσον αφορά τις μακροπρόθεσμες (όχι τις μεσοπρόθεσμες) παρενέργειες, λόγο της σύστασης αλλά και του είδους του εμβολίου (θα εξηγήσω παρακάτω).

2. Κάποιοι άλλοι απλά δεν λέτε όλη την αλήθεια στους γονείς. Δηλαδή δεν τους ενημερώνεται σωστά για τον τρόπο εμβολιασμού.

3. Κανένας μα κανένας δεν λέει ότι οι εμβολιασμοί δεν είναι υποχρεωτικοί κατά τον νόμο. Δηλαδή δεν υπάρχει νόμος που να καθιστά υποχρεωτικούς τους εμβολιασμούς.

-ΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

1. Τι περιέχουν τα περισσότερα εμβόλια ξέρετε; Αν πάρετε μερικά εμβόλια και τα πάτε για ανάλυση σε ένα εργαστήριο θα βρείτε τα εξής(αποδεικνύεται εύκολα με μία χημική ανάλυση):

Πρόσθετα που συμπεριλαμβάνονται εν αγνοία μας στα εμβόλια ως στοιχεία πλήρωσης (fillers)

α) ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (δύο παραλλαγές) – συνδέονται άμε
Keywords
Αναζητήσεις
paidika emvolia
Τυχαία Θέματα