ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΕ! ΣΥΓΚΑΛΕΣΤΕ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Σ.Ε.

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Οι όπου γης Ορθόδοξοι, Παναγιότατε, σας συγχαίρουν υικά για τα πενηντάχρονα της ιερατικής διακονίας σας, που πανηγυρίσατε στη γενέτειρά σας Ιμβρο, με την παρουσία πλήθους επισκόπων, άλλων κληρικών και λαού και του Ελληνα υπουργού εξωτερικών.

Ευχόμαστε ταπεινά ο Αγιος Θεός να σας φωτίζει και να σας εμπνέει σε κάθε σας βήμα.

Σήμερα χαιρόμαστε για τα πενηντάχρονα της ιερατικής διακονίας σας, Παναγιότατε!

Σε λίγο οι απανταχού της γης ορθόδοξοι θα συμπορευθούν νοερά μαζί σας στην....
Παναγία του Σουμελά και θα δεηθούν ο Αγιος Θεός να κάνει το θαύμα του και να ξαναλειτουργήσει σύντομα ως ορθόδοξη Μονή και να αφεθεί ελεύθερο το Οικουμενικό Πατριαρχείο να επιτελέσει απρόσκοπτα το έργο του.

ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Π.Σ.Ε.

Παναγιότατε! Με την ευκαιρία της πεντηκονταετίας της ιερατικής διακονίας σας ζητούμε ένα αντίδωρο της πατρικής αγάπης σας για την υική αγάπη που καθηκόντως σας προσφέρουμε.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία πρέπει σύντομα να αποφασίσει την έξοδο από το Π.Σ.Ε. (Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών - γράφε αιρέσεων).

Η ΑΘΕΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΕΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ"

Τα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης στην Ολλανδία απέδειξε ότι το ένα έκτο των Ολλανδών παστόρων είναι άθεοι ή αγνωστικιστές οι οποίοι κηρύττουν επίσημα την αθεία στους προτεσταντικούς ευκτήριους οίκους. Η “Μεταρρυθμισμένη “Εκκλησία” τους ανήκει στο Π.Σ.Ε..

Τα ρεζιλίκια της Αγγλικανικής “Εκκλησίας” (“Επισκοπελιανή” όπως είναι γνωστή στις ΗΠΑ), που επίσης ανήκει στο Π.Σ.Ε. τα γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα. Δεν είναι μόνον ότι χειροτονούν γυναίκες και ομοφυλόφιλους πάστορες και “επισκόπους”, αλλά και κληρικούς όπως τον επίσκοπο του Ντάραμ που διακήρυξε την απιστία του στη θεότητα και στην Ανάσταση του Κυρίου την ημέρα της ενθρόνισής του.!!!

Οσο για το σημερινό “φιλορθόδοξο” Δρυίδη πριμάτο του Αγγλικανισμού που συμμετέχει σε ορθόδοξα πατερικά σεμινάρια στην Οξφόρδη δεν χρειάζονται σχόλια.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ Π.Σ.Ε. ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Παναγιότατε! Τι δουλειά έχουν οι Ορθόδοξες Αυτοκέφαλες Εκκλησίες στο Παγκόσμιο Συμβούλιο των αιρέσεων που είναι γεμάτο Προτεσταντικές σέκτες, που αυτοαποκαλούνται “Εκκλησίες” και οι οποίες αρνούνται πολλές φορές την ύπαρξη του Θεού ή την πίστη στη Θεότητα του Χριστού;

Πώς είναι δυνατόν η Ορθόδοξη Εκκλησία να συμμετέχει στο Π.Σ.Ε. Παγκόσμιο Συμβούλιο των "Εκκλησιών" χωρίς να προσβάλλει καίρια την πίστη Της ότι είναι η Μία αδιαίρετη Εκκλησία;

ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΣΑΣ

Το πιο μεγάλο δώρο που μπορείτε να κάνετε στα πνευματικά σας παιδιά αυτές τις μέρες που γιορτάζουμε τα πενηντάχρονα της ιερατικής διακονίας σας και συμμετέχουμε στη χαρά των απανταχού της γης ορθοδόξων για τη λειτουργία στην Παναγία του Σουμελά, που θα τελέσετε μεθαύριο, είναι να συγκαλέσετε σύνοδο όλων των
Keywords
Τυχαία Θέματα