Πανεπιστιμιακοι Καθηγητες.

Ειναι ορισμενοι οι οποιοι μεμφονται τους καθηγητες πανεπιστημιου, ιδιαιτερα αυτους που μας ανοιξαν τα ματια, με τις αποψεις τους μεσω των ομιλιων τους σε διαφορες πολεις και μεσω της τηλεορασης.
Ως κυβερνητικοι συμβουλοι που διετελεσαν, τους επιρριπτουν ευθυνη για τις δραστηριοτητες των κυβερνησεων, λενε δηλαδη, τι κανατε τοτε που οι....
κυβερνησεις δανειζονταν χωρις
μετρο? και σημερα εμφανιζεστε κατηγοροι? κ.λ.π.

Προσωπικα ειμαι ενας απλος ελαχιστου βεληνεκους ανθρωπος, πιστευω πως ενας καθηγητης Συνταγματικου Δικαιου, γνωριζει το Συνταγμα πολυ καλυτερα απο τους Προθυπουργους-Υπουργους και βουλευτες, η δε αρμοδιοτητα του ως συμβουλου των κυβερνησεων ειναι να γνωμοδοτει επι των κυβερνητικων αποφασεων ως προς την συνταγματικη συνεπεια, οποτε εγκειται στους πολιτικους και μονο να αποφασισουν και ουδεμια σχεσει εχει με τις τελικες αποφασεις ο συμβουλος καθηγητης, ο οποιος δεν ασκει πολιτικη, απλα συμβουλευει επι δικαιων και αδικων, τα περι νομιμοτητας και μονον.

Ειναι λοιπον αποκλειστικη ευθυνη των πολιτικων, αν αποφασησουν δικαια η αδικα, η αν θα παρουν μειζες η αν θα εξυπηρετησουν την εκλογικη τους πελατεια σε βαρος των υπολοιπων και αν τελικα οσα εξανεμιστηκαν με τις πολιτικες τους και τις λαμογιες τους, στελνουν τελικα τον λογαριασμο στους φτωχους για να αποπληρωσουν.

Ολοι οι Ελληνες οφειλουμε να τιμησουμε τους συγκεκριμενους καθηγητες, διοτι μας ανοιξαν τα ματια, μας ενημερωσαν, μας ειπαν την αληθεια, ενω ειναι αυτοι που εφεραν στην επιφανεια τις δανειακες συμβασεις οι οποιες αφανιζουν την Πατριδα μας.

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ -ΜΠΕΗΣ _ ΜΑΡΙΑΣ και αλλοι ας με συγχωρησουν δεν εχω συγκρατησει τα ονοματα τους, δεν επιδιωξαν κανενα προσωπικο οφελος, απλα μας ειπαν την αληθεια.

Εγω θα τους τιμησω ψαχνοντας να δω το κομμα το οποιο θα δεσμευθει να ακυρωσει τις δανειακες συμβασεις, το ξεπουλημα δηλαδη της χωρας μας.

ΔημητρηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα