Παννελήνιο Άρμα Πολιτών: Η ανταλλαγή των ομολόγων που σχεδιάζεται προκαλεί αφανισμό του Ελληνικού Λαού

Για τον Τομέα Οικονομίας & Ανάπτυξης, ο Υπεύθυνος Γιάννης Βαθειάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Οι εξελίξεις που δρομολογούν οι διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων σε διεθνές επίπεδο, αποκαλύπτουν το βάθος της προδοτικής και .....
άνευ όρων παράδοσης της Ελληνικής Κυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) στις ανεξέλεγκτες ορέξεις των εκπροσώπων της Διεθνούς Τοκογλυφίας.

Το φάντασμα του PSI και ο δανεισμός-αφανισμός που σχεδιάζεται στην πλάτη του Ελληνικού Λαού, από την Παγκόσμια Οικονομική
Διακυβέρνηση, το μόνο που επιτυγχάνει είναι η επισφράγιση της δυσθεώρητης ανεργίας, της διάλυσης της κοινωνικής συνοχής και διαιώνισης των ελλειμμάτων.

Ο συνετισμός που μας επιβάλλεται μέσα από την υπαγωγή στο Βρετανικό Δίκαιο, αλλά και ο εκβιασμός που επιχειρείται μέσα από τα διακινούμενα σενάρια περί συντεταγμένης χρεωκοπίας και των συνεπειών της, δεν τρομάζει, αλλά και ούτε πτοεί το αδούλωτο φρόνημα των Ελλήνων.

Ο φαύλος κύκλος της υπανάπτυξης και η διεξοδική του ανάλυση, από τους τροπαιοφόρους της Εγχώριας «Συναίνεσης», όχι μόνο δεν οδηγεί πουθενά, αλλά και επιμηκύνει βασανιστικά για τους Έλληνες, το τέλος του προβλήματος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα