ΠΑΟΚ: Μια πόλη μια ομάδα!

Το ενδιαφέρον των Άγγλων και ειδικά των οπαδών της Τότεναμ κέντρισε ο Ζήσης Βρύζας κατά την παρουσία του στο Λονδίνο για την αναμέτρηση με την Τότεναμ. Ο νυν παράγοντας του «δικέφαλου» ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής επειδή όλοι θυμόντουσαν το γκολ που είχε βάλει στο «Χάιμπουρι» κόντρα στη μισητή Άρσεναλ.
Μόνο που ο ΠΑΟΚ έκανε κηδεία και στην Τότεναμ! Θα ακούν για «δικέφαλο» και θα τρέχουν
οι Άγγλοι που δεν πίστευαν την απόδοση της ελληνικής ομάδας και τα δύο γκολ που τους έβαλαν Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης. Ούτε, βέβαια, ότι απέτυχαν να γυρίσουν το ματς παρά τη βοήθεια από τον....
Ολλανδό διαιτητή, ο οποίος άφησε αναίτια τον ΠΑΟΚ με παίκτη λιγότερο με την άδικη αποβολή του Σταφυλίδη.
Για τον Μπόλονι, πάντως, το ματς με την Τότεναμ προσέφερε ένα σημαντικό κέρδος στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τη διαπίστωση ότι μπορεί και χωρίς τον Αντελίνο Βιεϊρίνια! Ο Γεωργιάδης κάλυψε απόλυτα το κενό του Πορτογάλου, ο οποίος επηρέαζε αρνητικά τον «δικέφαλο» όποτε απουσίαζε ή δεν είχε καλή απόδοση.
Η πρόκριση στους 32 του Europa League φέρνει στον ΠΑΟΚ έξτρα έσοδα. Χρήματα απαραίτητα για να κλείσουν τρύπες, οι οποίες είναι αρκετές. Παράλληλα, όμως, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βρεθούν και δύο – τρεις ισχυροί επιχειρηματίες στην Ελλάδα ή ένας από το εξωτερικό για να γίνουν συμπαίκτες στη σημερινή διοίκηση. Ποιος δεν θα ήθελε να συμμετάσχει σε μια ομάδα που κάνει κάθε χρόνο αισθητή την παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και παράλληλα διαθέτει παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο πολλών ομάδων.
Τον Γενάρη, όπως ενημέρωσαν κάποια γραφεία μάνατζερ, θα φτάσουν στην Τούμπα προτάσεις για έξι παίκτες! Φυσικά αποκλείεται να πουληθούν όλοι. Ένας εξ αυτών, όμως, θα φύγει και έτσι θα ανασάνει η ΠΑΕ, ενώ θα γίνει ακόμα πιο ελκυστική για επενδυτές και φιλάθλους. Αρκεί να καλύψει το χαμένο έδαφος στη Σούπερ Λίγκα, όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Τότεναμ ο Λάζλο Μπόλονι.
Υπόκλιση στον Πάμπλο!
Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια γνώριζαν στην Αγγλία, αλλά εκείνος που τους έστειλε αδιάβαστους ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία! Η απόδοση του Ουρουγουανού τράβηξε τους Άγγλους όπως η γύρη τις μέλισσες. Ρωτούσαν να μάθουν τα πάντα για τον έμπειρο παίκτη. Για το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, για τις αποδοχές του και γενικά κάθε πληροφορία για τη σχέση του με τον «δικέφαλο». Όχι πώς δεν τον γνώριζαν τον Πάμπλο, αλλά δεν περίμεναν ότι σε αυτή την ηλικία θα έκανε τον πολυδιαφημισμένο Λούκα Μόντριτς να μοιάζει με παικτάκι της σειράς.
«Θα μπορούσε να σταθεί με την κατάλληλη διαχείριση στις περισσότερες ομάδες της Πρέμιερ», υποστήριξε Άγγλος δημοσιογράφος σε Έλληνες απεσταλμένους. Φυσικά δεν ήταν ο μόνος παίκτης του ΠΑΟΚ που γυάλισε στους Άγγλους. Στο μάτι τους μπήκε και ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος έκανε εκπληκτικό παιχνίδι με προσφορά σε άμυνα και επίθεση. Τον Σαλπιγγίδη τον γνώριζαν, αλλά ο νεαρός διεθνής θα απασχολήσει σύντομα αρκετές ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος.
Σε κάποιες ιστοσελίδες τον παρομοίωσαν με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος έκανε
Keywords
Τυχαία Θέματα