Παραφυσικό & Σεξ


Κοντοπίθαρα όντα που φαίνεται να πάσχουν από υδροκεφαλισμό απαγάγουν ανύποπτες γυναίκες, τις υποβάλλουν σε κατά τα φαινόμενα γυναικολογικά τεστ, χώνοντάς τους βελόνες στον αφαλό και τις κακοποιούν σωματικά και ψυχικά.....Παιδαράδες που κατεβαίνουν από προσγειωμένους ιπτάμενους δίσκους και αυτοσυστήνονται με ονόματα που μοιάζουν να έχουν παρθεί από το “Σταρ Τρεκ”, σαγηνεύουν γυναίκες και τις πείθουν να “πάνε για καφέ” (η συνέχεια κατανοητή).Λευκοντυμένες υπερφυσικές κουκλάρες παρασύρουν σεξουαλικά λιμασμένους χωρικούς και μετά τους παντρεύονται, ώσπου κάποια στιγμή ξαναφεύγουν για εκεί απ’ όπου προήλθαν.
Νυχτερινοί δαίμονες με αρσενική ή θηλυκή μορφή, αποπλανούν ανθρώπους του αντίθετου φύλου -αλλά μερικές φορές γίνονται τόσο φορτικοί και βίαιοι που η εμπειρία μόνο ευχάριστη δεν είναι.Δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη ότι τα αλλοκοσμικά χρονικά είναι γεμάτα από περιστατικά, η δημοσίευση των οποίων θα προκαλούσε σε άλλες εποχές την επέμβαση του εισαγγελέα. Η περίεργη και “πικάντικη” σχέση σεξ και παραφυσικού είναι πανάρχαια, συναρπαστική και έχει πάρει πολλές μορφές με την πάροδο των αιώνων.Η νεότερη έκφανσή της είναι η σεξουαλική κακοποίηση που σχετίζεται με το πλήθος των αναφορών για “απαχθέντες” -δηλαδή όλων εκείνων που υποτίθεται ότι τους πήραν με το ζόρι περίεργα πλάσματα που κατέβηκαν από UFO. Το ενδιαφέρον είναι ότι πολλές φορές οι εν λόγω εμπειρίες έχουν εκτοπιστεί από τον συνειδητό νου και έρχονται στο φως μόνο μέσω της ύπνωσης.
Ερευνητές όπως ο Μπαντ Χόπκινς και ο Ντέηβιντ Τζέηκομπς ανανέωσαν το ενδιαφέρον για αυτού του είδους τις επαφές ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, καταφέρνοντας να μπλέξουν περισσότερο τα πράγματα. Εν τω μέσω του κύματος αυξανόμενης παράνοιας που κατακλύζει το σύγχρονο κόσμο, υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες εμφάνισης των μοχθηρών και κακομούτσουνων εξωγήινων πλασμάτων που απειλούν σεξουαλικά τις γυναίκες της Γης. Όμως -όπως πάντα- τα πράγματα δεν είναι ποτέ αυτά που δείχνουν.Αστροερωτισμός και σεξωγήινες.Ισως η γνωστότερη περίπτωση εξωγήινης επαφής με σεξουαλικό περιεχόμενο να είναι εκείνη του Αντόνιο Βίλας Μπόας. Η ιστορία είναι πολύ γνωστή και ο χώρος πολύ περιορισμένος για να επεκταθούμε. Συνοπτικά αναφέρουμε ότι η εμπειρία του Βραζιλιάνου γεωργού έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 1957, όταν πλάσματα ενός ωοειδούς UFO που προσγειώθηκε στο χωράφι του τον έβαλαν να “το κάνει” με μια κοντόσωμη αλλά γοητευτική εξωγήινη που γρύλιζε σαν ζώο. Η περίπτωση ερευνήθηκε με ενδελέχεια από τον δρα Ολάβο Φόντες της APRO και παραμένει μέχρι σήμερα η καλύτερα τεκμηριωμένη αναφορά σχετικά με αλλοκοσμικές ερωτικές συνευρέσεις.Τέτοιες περιπτώσεις αντιμετωπίζονταν με έντονη δυσπιστία από τους σοβαρούς ερευνητές της εποχής. Το ίδιο και οι ιστορίες των πρώιμων επαφικών -δηλαδή των ατόμων που ισχυρίζονταν ότι είχαν τακτικές επαφές με όντα των UFO. Στις ΗΠΑ, ο Χάουαρντ Μέντζερ λόγου χάρη, συναντιόταν τακτικά με την Μάρλα, μια όμορφη ξανθιά διαστημογυναίκα που ισχυριζόταν ότι ήταν 500 ετών -την οποία τελικά παντρεύτηκε χωρίζοντ
Keywords
Τυχαία Θέματα