Παραιτήθηκε μια ακόμη δημοτική σύμβουλος του Γιώργου Καμίνη

Μία ακόμη απώλεια ηχηρού ονόματος για τη δημοτική παράταξη Καμίνη, η οποία συνεδρίαζε έως χθες αργά προκειμένου να αποφασίσει για τη στάση που θα κρατήσει σε κρίσιμα θέματα του σημερινού δημοτικού συμβουλίου.

Την παραίτησή της υπέβαλε η δημοτική σύμβουλος Ευφροσύνη Δοξιάδη, που είχε τοποθετηθεί από το δήμαρχο Γ. Καμίνη και στην....
προεδρία της «Τεχνόπολις» (Γκάζι). Η κ. Δοξιάδη απουσίαζε από αλλεπάλληλες πρόσφατες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου επικαλούμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, φόρτο εργασίας (είναι ζωγράφος-συγγραφέας) και προσωπικές υποχρεώσεις. Υπενθυμίζεται ότι
την παραίτησή του για λόγους υγείας έχει υποβάλει ο αρχιτέκτων Αλ. Τομπάζης, ενώ από θέσεις αντιδημάρχων παραιτήθηκαν οι Φ. Προβατάς και Γ. Αναγνωστόπουλος (δύο από τους τρεις που ήταν και στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο), οι οποίοι παραμένουν σύμβουλοι.

Η παραίτηση της κ. Δοξιάδη δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επισήμως, ενώ η αντικατάστασή της είναι πιθανόν να ανακινήσει το θέμα της κατάταξης των υποψηφίων. Υπενθυμίζεται ότι μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου εκδόθηκαν δύο δικαστικές αποφάσεις με διαφορετικό σκεπτικό για την κατάταξη των εκλεγομένων και των αναπληρωματικών τους. Το γεγονός προκάλεσε την προσφυγή του Γ. Αμυρά, ο οποίος εξέλεξε μόνον ένα μέλος, ενώ θα μπορούσε δύο, και η υπόθεση εκκρεμεί.

Η αποχώρηση της δημοτικής συμβούλου προσέθεσε ακόμη μία αιτία τριβών εντός της δημοτικής παράταξης Καμίνη που καλείται να τοποθετηθεί σε γεγονότα ευρύτερης εμβέλειας (βία -υποβάθμιση στο κέντρο της Αθήνας, απολύσεις συμβασιούχων κ.λπ.), αλλά και σε τοπικά-εσωτερικά ζητήματα.

http://www.e-aftodioikisi.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα