ΠΑΤΡΑ .ΚΑΤΙ...ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ...ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΠΑΕ !!!

ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ - ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξης Κούγιας παραχώρησε έκτατη συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους της Πάτρας .
Στην συνέντευξη ο κ. Κούγιας πέταξε μια βόμβα μεγατόνων η οποία εάν επιβεβαιωθεί τότε θα έρθουν τα πάνω κάτω για την ομάδα της Παναχαϊκής .
Ο κ. Κούγιας είπε ότι ενώ η ομάδα είναι απολύτως συνεπείς προς τις υποχρεώσεις της απέναντι στο ΙΚΑ
και στην εφορία κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν τα πράγματα διαφορετικά κάνοντας δολιοφθορές με πλαστά έγραφα τα οποία βρέθηκαν μέσα στον φάκελο της ΠΑΕ .
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης είπε ότι η Α' ΔΟΥ Πάτρας στην....
οποία ανήκει η Παναχαϊκή ρωτήθηκε από την ΕΠΟ την περασμένη Πέμπτη για την καταφανώς μη νόμιμη φορολογική ενημερότητα της ΠΑΕ που είχε στην κατοχή της και υπήρχε στο φάκελο της.
Ο κ. Κουγιας αμφισβήτησε αυτή την μη νόμιμη φορολογική ενημερότητα που βρέθηκε στον φάκελο της ΠΑΕ παρουσιάζοντας διάφορα οικονομικά στοιχεία και έγραφα με τα οποία αποδεικνύεται ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι καθόλα νόμιμη και συνεπείς απέναντι στην εφορία και στο ΙΚΑ .
Πάντως τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δυσάρεστα για την ομάδα εάν η ο κ. Κούγιας δεν μπορέσει να αποδείξει ότι η συγκεκριμένη μη νόμιμη φορολογική ενημερότητα που βρέθηκε στον φάκελο της ΠΑΕ είναι πλαστή και αποτέλεσμα δολιοφθοράς από κάποιους .
Η ποινή σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι ολέθρια για την ομάδα αφού μπορεί να υπάρξει από αφαίρεση βαθμών μέχρι και υποβιβασμός στην Δ΄εθνικη.
Όλα τώρα είναι ρευστά μετά από αυτά τα γεγονότα και όλοι θα αναμένουμε και θα παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις οι οποίες πρέπει νε τρέξουν άμεσα προκειμένου να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια .

ΚΟΥΓΙΑΣ :«Εδώ και καιρό εκβιάζομαι για να ανακαλέσω τις καταθέσεις μου για το παράνομο στοίχημα και το δρόμο που άνοιξα εδώ, με τη συνέντευξη τύπου από την Πάτρα, για να ξεκινήσει η κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά να είναι σίγουροι αυτοί που κινούνται έτσι, ότι δεν θα πετύχουν τίποτε.
Κάποιοι θα πάνε φυλακή, να είστε σίγουροι στο ζήτημα αυτό, έστω και αν εγώ είμαι ο μοναδικός μάρτυρας από την Ελλάδα, γιατί οι άλλοι τρεις είναι αξιωματούχοι της ΟΥΕΦΑ
Η δική μου κατάθεση είναι αυτή μέσα από την οποία φαίνεται το ποιοι εμπλέκονται, πως γνωρίζονται και πως σχετίζονται μεταξύ τους και επί της ουσίας αποκρυπτογραφεί ονοματεπώνυμα και συμπεριφορές».
Εμείς ως ΠΑΕ Παναχαϊκή παραδώσαμε πριν καιρό στην ΕΠΟ έναν υποδειγματικό φάκελο από κάθε πλευρά, λαμβάνοντας μάλιστα τα εύγε ανθρώπων της Ομοσπονδίας αλλά και της Πολιτείας, για την οικονομική μας συνέπεια απέναντι σε ΙΚΑ και εφορία και δη, για οφειλές Μουτζουρούλια και Μακρή, τις οποίες βάλαμε σε μια σειρά, προπληρώνοντας ακόμη και τις μηνιαίες δόσεις για να είμαστε απόλυτα συνεπείς
Εμείς δεν είμαστε όπως οι άλλοι και αυτό να μη τολμήσει κανένας να το πει. Εμείς πληρώνουμε κανονικά κάθε μήνα και προκαταβολικά και το
Keywords
Τυχαία Θέματα