ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ : ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥΚυρια ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ!

Και είναι σίγουρο αυτό , ότι μας κάνει πλάκα η Κα Νεκταρία Ευσταθιάδου και μας εμπαίζει με τις κουτοπονηρίστικες μεθόδους που χρησιμοποιεί εδώ και καιρό.
Το τελευταίο της κατόρθωμα ... γιατί περί αυτού πρόκειται , έχει συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο την προσεχή Πέμπτη 4/8/2011 με 34 θέματα , ναι καλά διαβάσατε!!! και μάλιστα τις μέρες που έχουν ξεκινήσει όλοι τις διακοπές τους , λες και δεν μπορούσε να ...

το κάνει την περασμένη εβδομάδα που ήταν όλος ο κόσμος εδώ .

Αφήστε που το κάνει πάλι 5 η ώρα μες την ζέστη σε μια αίθουσα που στο περασμένο Δημοτικό Συμβούλιο βράσαμε
στην κυριολεξία !!!και το σπουδαιότερο είναι ότι θα ξαναβάλει χέρι στους συμβουλους επειδή αργούν. Βλέπεται είναι γενικός Δερβέναγας το κορίτσι , οτι γουστάρει κάνει στο Περιστέρι !!!

Αλλά και η κουτοπονηριά σε όλο της το μεγαλείο , εξαφανισμένη τόσο καιρό το κορίτσι μας αόρατο πλέον στο Περιστέρι από την θέση που είναι , μας θυμίζει την παρουσία του μονο όταν γίνετε Δημοτικό Συμβούλιο.

Αλλα και εδώ μπάχαλο τα κάνει όπως τα είχε κάνει και όταν ήταν Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Αντιδήμαρχος Καθαριότητας , κόντεψε να τα διάλυση όλα !!!

Τι να πρωτοθυμηθούμε για την πρώην Αντιδήμαρχο και νύν και αεί πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου , ότι όταν ήταν στη Δημοτική Αστυνομία κόντεψαν να φάνε ο ένας το άλλον από την αλαζονεία της και από τις διακρίσεις που έκανε ?

Αλλα ας το αφήσουμε αυτό το θέμα με την Δημοτική Αστυνομία , στο κάτω κάτω ήταν και κάπως ανώδυνο για τους Περιστεριώτες , αυτό που είναι επώδυνο και που έχει αφήσει την σφραγίδα της και το στίγμα της είναι ο σκουπιδοφάγος αυτό το μέγα τερατούργημα που κατασκεύασε η κορασίς αδιαφορώντας για την υγεία των κατοίκων και που έχουμε καταγγελίες για ραγδαία αύξηση κουνουπιών , κατσαρίδων και τρωκτικών στην περιοχή και τώρα υπολειτουργεί αυτό το πράγμα , φανταστείτε τι θα γίνει από τον Σεμπτέμβρη -Οκτώμβρη που θα ρίχνουν κανονικά σκουπίδια μέσα εκεί , τώρα τα μοιράζουν , τα ρίχνουν μισά μισά κλαριά και σκουπίδια...έτσι μάθαμε !!!

Τι να πρωτοθυμηθούμε , τους ψευτοτσαμπουκάδες στον πεζόδρομο ; Τον απαράδεκτο και ανάγωγο τρόπο που μίλαγε στους Δημότες και υπαλλήλους του Δήμου όταν πήγαιναν να της εκφράσουν κάποιο παράπονο... επιβεβαιώνοντας έτσι την πανεπιστημιακή μόρφωση που έχει , στολίζοντάς τους με διάφορα > της νεοελληνικής γλώσσας !

Αλλά τώρα κατάλαβα γιατί ο Δήμαρχος επιμένει να την βάζει σε καίριες θέσεις , είναι καλλιεργημένο το κορίτσι...ούτε ο κάμπος της Θεσσαλίας δεν είναι έτσι! για τόση καλλιέργεια μιλάμε !!!

Σιγά σιγά όμως , θα το ολοκληρώσουμε το πορτρέτο της εν καιρό μη θέλετε να τα μάθετε όλα τώρα... έχουμε χρόνο !!!

Ας μείνουμε στο διά ταύτα και δεν είναι άλλο από το Δημοτικό συμβούλιο που συμπεριφέρεται λες και είναι τσιφλίκι της , αποφασίζουμε και διατάσσομεν ...κάπως έτσι !

Δείτε και στην πρώτη φωτό πως χαιρετάει , όταν την βλέπεις που πάει το μυαλό σου ;Δεν γυρίζε
Keywords
Τυχαία Θέματα