Πλήγμα για τον τουρισμό Ρόδου και Κώ

Εν αμφιβόλω τίθενται πλέον οι προσπάθειες για την επιμήκυνση της τουριστικής σαιζόν μετά και την προφορική ενημέρωση επιτελών της ΔΕΤΑΠ από εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair για τη διακοπή των πτήσεών της σε Ρόδο και Κω τον προσεχή χειμώνα.
η εταιρεία δεν έχει αναρτήσει
το χειμερινό πτητικό της πρόγραμμα για το οποίο είχε δεσμευθεί συμβατικώς με "συμφωνητικό για Υπηρεσίες Μάρκετινγκ" με....
αντισυμβαλλόμενους τη ΔΕΤΑΠ του δήμου Ρόδου και την εταιρεία "Αirport Marketing Services Limited" που εδρεύει στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Η τελευταία εταιρεία έχει με βάση το συμφωνητικό την αποκλειστική άδεια να προσφέρει τουριστικές υπηρεσίες στην εταιρεία Ryanair μέσω της ιστοσελίδας της στη διεύθυνση www.ryanair.com.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι επιτελείς της ΔΕΤΑΠ πληροφορήθηκαν αρμοδίως, αν και ανεπισήμως, ότι η Ryanair θεωρεί ότι η συνέχιση των πτήσεων της από το Νοέμβριο και μετά σε Ρόδο και Κω δεν είναι προσοδοφόρες.

Επί του παρόντος δεν έχει υπάρξει πάντως ενημέρωση για τις νέες οικονομικές αξιώσεις της αεροπορικής εταιρείας που έχει συμφωνήσει για τα έτη 2012 και 2013 να εκτελεί πτήσεις έναντι συμμετοχής της ΔΕΤΑΠ σε πρόγραμμα μάρκετινγκ ύψους 202.210 ευρώ.

http://www.dailynews24.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα