Πλήρης απώλεια κυριαρχίας. Διαρκής ταπείνωση της χώρας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

Οι εξελίξεις που συντελούνται σε ευρωπαϊκό επίπεδο φανερώνουν την πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας καθώς και ταπεινωτικές πλέον συνθήκες που επικρατούν. Έτσι και ενώ περιμένουμε την ευρωπαϊκή επιτήρηση και την λεηλασία του εθνικού πλούτου, δοκιμάζουμε καθημερινά την πλήρη υποταγή.

Η Ευρώπη που έχει από καιρού παραδοθεί στο χρηματιστηριακό κεφάλαιο δεν είναι παρά η τυπική μορφή εξουσίας, που ασκείται ανοικτά από την Μέρκελ
με την......
σύμφωνη γνώμη του Σαρκοζί.

Μια επαρχία που παρουσιάζει ενδιαφέρον για τα αρπακτικά του παρασιτικού κεφαλαίου στην οποία δεν αναγνωρίζεται κανένα κυριαρχικό δικαίωμα.

Η υπαγόρευση ερωτήματος και ημερομηνίας διεξαγωγής του δημοψηφίσματος από Μέρκελ και Σαρκοζί σε δημόσια θέα δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.
Η ανίκανη και υποτελής πολιτική τάξη της Ελλάδας παρακολουθεί, πολλοί δε εξ’ αυτών ζητούν εκλογές προκειμένου να αναλάβουν αυτοί τον ρόλο των τοποτηρητών.
Το έχουμε επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση.

Το κύριο ερώτημα όμως πρέπει να είναι που βρίσκεται η Ελλάδα, που οδηγείται και ποιος πρέπει να είναι ο προσανατολισμός. Οι πολιτικές δυνάμεις που έφεραν την χρεοκοπία και την ταπείνωση δεν μπορούν να φέρουν καμία αλλαγή στην κατεύθυνση του εθνικού συμφέροντος.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα