Ποιούς προειδοποίησε ο Χατζηνικολάου;

Για να θυμηθούμε και ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του Κωνσταντίνου Καραμανλή… «ένας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά, φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις». Γιατί ο Νίκος Χατζηνικολάου, που επέστρεψε σήμερα στη μικρή οθόνη δίνοντας τον δικό του αφηγηματικό τόνο στις ειδήσεις της τηλεόρασης του «Alter», και φίλος είναι για το κοινό που τον ακολουθεί πιστά, όλα αυτά τα χρόνια, και μοιάζει να ήρθε από τα παλιά, και σίγουρα είναι φορτωμένος με.....
αναμνήσεις.

Ο κορυφαίος άνκορμαν της ελληνικής
τηλεόρασης επέστρεψε φουριόζος, συνεπής πλέον στο ραντεβού των 20.00, έχοντας δίπλα του τον Γιώργο Τράγκα, την Κάτια Μακρή, τον Άκη Παυλόπουλο και τον Ανδρέα Κωνσταντάτο. Οι ειδήσεις του «Alter» είχαν ως πρώτο θέμα τους «Αγανακτισμένους» του Συντάγματος και άλλων πλατειών σε ολόκληρη τη χώρα, το ενδιαφέρον ωστόσο εστιάστηκε στο «καλώς σας βρήκαμε».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου λοιπόν, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους «τους πολλούς», όπως είπε χαρακτηριστικά, που χάρηκαν με το γεγονός ότι το «Alter» δεν έκλεισε, και ο ίδιος και οι συνεργάτες του επέστρεψαν στις επάλξεις.

Και ταυτόχρονα, έστειλε μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες ότι «εκείνοι που φοβούνται και στεναχωρήθηκαν, ορθώς αισθάνονται έτσι». Με δεδομένους τους ανταγωνισμούς στον χώρο των ΜΜΕ, τα χτυπήματα κάτω από τη μέση και τους βυζαντινισμούς στο παρασκήνιο, που σίγουρα έζησε ο Νίκος Χατζηνικολάου όλο αυτό το διάστημα, η φαντασία του καθενός για το σε ποιους απευθυνόταν ο εκδότης της Real News, είναι ελεύθερη… να πάει όπου θέλει.

Από εμάς πάντως, ένα ζεστό καλωσόρισμα.

http://www.statesmen.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα