ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ!!

Απορημενος εχθες παρακολουθουσα την εκπομπη Αυτοψια βλεποντας αυτο το δημοσιογραφισκο Βερυκιο να λεει οτι οι νεοι μπορουν να βρουν δουλεια και μεροκαματο αλλα ειναι τα παιδια του φραπε!!! Και λεω: αυτος ο αλητης δουλευει για το μεροκαματο? Και πουειναι οι δουλειες για το μεροκαματο? Μιλωντας εκ του ασφαλους?
Εγω ειμαι ανεργος εδω και 4 μηνες με γυναικα ανεργη και 2 χρονων παιδι. Ας μου πει αυτος ο αλητης που θα βρω μια δουλεια σχετικη με τις....
σπουδες μου- λογιστικη-!! Και γιατι ολοι να μην μπορουμε να δουλεψουμε στο πεδιο των σπουδων μας? Καμια κυβερνηση ποτε δεν ασχοληθηκε και ουτε προκειται με την αποροφησιμοτητα των νεων μετα το πανεπιστημιο σε δουλειες εφαμιλλες των σπουδων εχοντας ενα σχεδιο ειτε προτρεποντας ειτε αποτρεποντας ειδικοτητες απο το πανεπιστημιο ωστε να κατευθυνονται οι νεοι καπως στην αγορα εργασιας!!
Ελληνες, ειναι πολυ κρισιμη η στιγμη της χωρας και του μελλοντος που εχουμε ολοι. Πρεπει να αναλογιστουμε τι θελουμε: Διασφαλισμενη εργασια, δωρεαν παιδεια και υγεια και αξιοπρεπες επιπεδο διαβιωσης ή πλουτο, ασυδοσια, ελευθερη αγορα και ενα καπιταλιστικο συστημα που τεχνοτροπως ολα αυτα τα χρονια παρειχε αγαθα στους πολιτες οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σε ολο τον κοσμο και τωρα τα παιρνει πισω διπλα και τριδιπλα? Οδηγουνται ολοι οι λαοι στην φτωχεια και πεινα αλλα και στο θανατο! Ξυπνηστε ρεεεεε! Τι μελλον θελετε? Αν θελετε το παρελθον και το παρον που εχετε ψηφιστε τους ιδιους η καντε αποχη και μια μερα θα ψοφησουμε ολοι γιατι αυτο θελουνε! Αν θελετε κατι αλλο, καλυτερο αλλα με αλλα προτυπα οχι του πλουτου και της λαμογιας αλλα της πραγματικης δουλειας και ευημεριας ψηφιστε κατι διαφορετικο και σκεφτειτε το καλα!!! Οχι το τωρα, αλλα το αυριο των Ελληνων και οχι της Ευρωπης, γιατι και πριν την ΟΝΕ ζουσαμε και πολλες αλλες χωρες ζουνε εκτος ΟΝΕ. Μην τρομοκρατειστε!!! Τα νομισματα των χωρων ειναι μια επινοηση συναλλαγων και τιποτα παραπανω. Η πραγματικη δυναμη ειναι στους ανθρωπους και στις δυνατοτητες τους αλλα και στην συλλογικοτητα τους. Θα μπορουσα να γραψω πολλες λεπτομερειες αλλα θα ηταν κουραστικο για ολους. Εξαλλου σε στιγμες πολεμου τα λογια ειναι περιττα. Και τωρα εχουμε πολεμο!!!

Υπογραφων
Γιωργος Πετρωφ
Keywords
Τυχαία Θέματα