ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ..

Του Γιώργου Θεοχάρη


Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Ο φόβος κυριαρχεί παντού!,Έχει απλωθεί σαν ..πέπλο σε κάθε γειτονιά ,ιδιαίτερα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.Μας έχει΄΄ αφαιρέσει ΄΄το δικαίωμα να αισθανόμαστε ασφαλείς με όλους και με...
όλα.Η καχυποψία μας κάνει να έχουμε αποξενωθεί απο τον συνάνθρωπο μας ο οποίος μπορεί να έχει ανάγκη υποβοήθησης και εμείς να μην γυρίζουμε να τον κοιτάξουμε.

Ο φιλόξενος ΄Ελληνας τείνει να γίνει ρατσιστής,έτσι τον ΄΄βαπτίζουν ΄΄ εκείνοι
που έπρεπε να απολογούνται για την κάλυψη που παρέχουν πολιτικά σε όλους αυτούς που δολοφονούν,κλέβουν και δημιουργούν μία εικόνα ζούγκλας..Φυσικά,πρώτη και καλύτερη την ευθύνη έχει η Ελληνική Πολιτεία που έχασε το στοίχημα να μας προστατεύσει.. και άφησε τους πολίτες της να είναι έρμαια των αδίστακτων κακοποιών.

Ο 44χρονος Μανώλης,πατέρας τεσσάρων παιδιών που του αφαιρέσανε τη ζωή προχθές κάτω από τη σπίτι του εν όψει της γέννησης του παιδιού του, ήταν το ποτήρι που ξεχείλισε…Ξεχείλισε τόσο πολύ που ταρακούνησε ακόμα και τους πιο ψύχραιμους.Η κυβέρνηση πρέπει εδώ και τώρα να μας ξαναδώσει το δικαίωμα να κυκλοφορούμε χωρίς φόβο και καχυποψία,λες και κατοικούμε σε εμπόλεμη ζώνη.Ε όχι, ζούμε ειρηνικά και σε μία χώρα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε όλο τον κόσμο.

Η λύση;Μέτρα εδώ και τώρα για να καθαρίσει η Αθήνα από τους παράνομους μετανάστες και τους Ελληνες κακοποιούς.Και μάλιστα ,μέτρα που θα εφαρμοστούν κατά γράμμα και δεν αποτελέσουν μόνο μία Πολιτική εξαγγελία.

Ετσι μόνο θα ξαναθυμηθούμε …ότι ζούμε σε μία Δημοκρατική χώρα,σε μία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που διασφαλίζει με τα αναγκαία μέτρα την ασφάλεια των πολιτών της!

http://www.agioritikovima.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα